Pitch Perfect (2012)

Avand in vederea lansarea recenta a filmului Pitch Perfect 2 (si faptul ca am auzit lucruri foarte bune despre prima productie din serie), m-am tot gandit de ce nu am vazut primul film. Asa ca m-am decis sa rezolv aceasta problema. Mare mi-a fost mirarea cand mi-am dat seama ca de fapt l-am vazut. Da, dupa cum va puteti imagina, nu este chiar atat de bun. Sau poate ca nu ma omor eu prea tare cu muzicalurile. Filmele in care se canta si se danseaza nu m-au pasionat niciodat. Nu cred ca acest lucru se va schimba vreodata.

Cu toate acestea, cei care sunt pasionati de astfel de filme au numai lucruri bune de spus despre Pitch Perfect. Asadar, avand incredere in ei, nu pot decat sa va recomand acest film. Asta, bineinteles, daca va pasioneaza genul din care face parte. In caz contrar, o sa uitati de el la fel cum am facut-o si eu.

Povestea: The Barden Bellas – un grup de a cappella format numai din studente care spera sa castige in fata unui grup similar si celebru de baieti.

De foarte multi ani, concursurile de a capella la nivel de facultate au fost dominate de baieti. Ba mai mult, pana in urma cu un an, fetele nici macar nu reuseau sa ajunga in finalele concursurilor de profil. Ca totul sa fie perfect, in momentul in care un grup de fete reuseste cu greu sa ajunga intr-o finala, The Barden Bellas, o fata vomita pe scena si viitorul lor promitator este distrus.

Dornice sa repare aceasta greseala, fetele sunt fortate sa se regrupeze si sa gaseasca noi talente. Printre aceste talente se numara si Becca, DJ aspirant si fara pic de interes pentru viata de facultate. Numai lucrurile urmeaza sa se schimbe dupa ce Becca il cunoaste pe Jesse, un membru al grupului rival a cappella de baieti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *