Recipe for Love (2014)

Recipe for Love (2014) este o alta comedie romantica marca Hallmark pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si da, stiu, cam toate povestile seamana intre ele si finalul lor este previzibil, dar asta nu le face mai putin placute/dragute/romantice/recomandabile.

Pe scurt, va recomand sa cautati si sa vedeti acest film, mai ales daca aveti o pasiune pentru mancare si filmele de dragoste. S-ar putea sa va placa.

Povestea: O studenta foarte ambitioasa a unei scoli culinare are “norocul” de a infrunta un chef/bucatar foarte cunoscut in momentul in care este trimisa sa-i “scrie din umbra” (ghostwrite) cartea de gatit. Problema? Bucatarul respectiv nu are nici cea mai mica intentie sa scrie o carte si are de gand sa faca tot ceea ce ii sta in putere pentru a impiedica aparitia cartii.

Dupa cum va puteti imagina, din acest moment incepe distractia. Vor reusi cei de doi sa se inteleaga? Va reusi studenta sa scrie cartea? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *