Sex and Death 101 (2007)

Fix inainte de casatoria cu Fiona, Roderick Blank (Simon Baker – The Mentalist) primeste un e-mail anonim care contine o lista cu 101 nume. Viitoarea lui sotie este numarul 29 din lista, primele 28 de nume sunt femei cu care Rod s-a culcat in trecut, numarul 30 se dovedeste a fi o femeie care face striptease la petrecerea organizata pentru el inaintea nuntii.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, Rod isi da seama ca urmatoarele 70 de nume din lista sunt femei cu care va face sex in viitor. Neasteptat sau nu, aceasta veste il descumpaneste. Asta, desigur, pana in momentul in care trei barbati ciudati ii apar in cale si ii spun ca lista pe care a primit-o a venit din cauza unei erori pe care un calculator din ceruri a facut-o. Cei trei ii sugereaza lui Rod sa arda lista, dar el nu pare asa de convins.

Ba mai mult, Rod incepe sa caute femeile de pe lista. Intre timp, o femeie fatala poreclita Death Nell omoara toti barbatii afemeiati care ii ies in cale. Ce legatura exista intre cei doi? Ramane sa aflati singuri…

Suna interesant? Eu zic ca da. Sex and Death 101 (2007) este genul de comedie romantica/drama romantica pe care vreti sa o vedeti. Sunt sanse mari sa va placa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *