Shallow Hal (2001)

Mi-am adus aminte de o comedie romantica foarte amuzanta: Shallow Hal (2001) – cea mai MARE poveste de dragoste spusa vreodata. Cand spun MARE ma refer la dimensiunea iubitei din poveste. Stiu, sunt rau. Multumesc. Sa trecem peste. Ce incearca acest film sa ne spuna? Ca ar fi foarte frumos (desi frumusetea nu are nici o legatura cu asta) sa trecem peste aspectul fizic si sa cautam mai mult decat un chip frumos intr-o relatie. Dar oricat de bine ar suna asta, aspectul fizic intotdeauna o sa joace un rol foarte important in atractie.

Oricat am vrea noi sa ne mintim, oricat am incerca sa nu parem superficiali, aceasta este realitatea: aspectul fizic conteaza… cel putin la inceput. In timp este foarte posibil sa ne schimbam gusturile dar cand suntem tineri punem un accent foarte mare pe aceasta “calitate”. Vorba fie calitate pentru ca nu depinde de noi.

Povestea: Dorind sa respecte dorinta de moarte a tatalui sau, Hal (Jack Black) iese la intalniri doar cu femei foarte frumoase. Intr-o zi, insa, el are o mica intalnire cu un guru care il hipnotizeaza si, astfel, ii ofera unul dintre cele mai frumoase daruri: sa recunoasca frumusetea interioara a unei femei. La scurt timp dupa primirea acestui “dar”, Hal o cunoaste pe Rosemary, o femeie de dimensiuni apreciabile pe care numai el o vede ca un topmodel. Ce se va intampla cand “darul” respectiv se va evapora? Va rezista relatia lor? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Shallow Hal (2001)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *