The DUFF (2015)

The DUFF (2015) – o comedie romantica cu si pentru adolescenti pe care ar trebui sa o vedeti. De mult nu am mai vazut un astfel de film. In general, filmele cu adolescenti sunt mizerabile, pline de scene cu sex, pline de glume proaste si cu tenta sexuala, fara pic de bun simt sau orice fel de sentiment/dragoste. Pana la urma vorbim de comedii romantice, nu-i asa? Lucrurile pe care tocmai le-am mentionat nu ar trebui sa aiba loc intr-un astfel de film, dar generatia actuala are gusturi… discutabile. In orice caz, mai exista sperante si pentru astfel de productii. The DUFF este dovada vie.

Filmul a reusit sa-mi aduca de She’s All That (1999), o alta comedie romantica cu adolescenti pe care banuiesc ca ati vazut-o.

Povestea: Ce semnificatie are titlul filmului? Simplu. The DUFF = The Designated.Ugly.Fat.Friend. Imaginati-va ce soc are Bianca in momentul in care Wesley, cel mai bun prieten al ei din copilarie (si cel pe care nu il mai suporta in prezent), ii spune ca asa este considerata de restul lumii, prietena grasa si urata a celor doua frumuseti cu care statea mereu. Desi nu vrea sa accepte asta la inceput, Bianca isi da repede seama ca Wesley avea dreptate. Distrusa de aceasta realizare, ea porneste pe un drum al schimbarii si stie exact persoana potriva pentru a o ajuta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.