The First Time (2012)

The First Time (2012) este o comedie romantica/drama romantica perfecta pentru adolescenti. De ce spun asta? Pentru ca filmul ne prezinta o poveste de dragoste inocenta, relatia dintre doi liceeni, cu toate partile ei bune si rele. Desi recomand acest film in special celor tineri, si adultii cred ca pot sa se bucure de aceasta poveste. Este placut sa iti aduci aminte de prima dragoste din liceu, de primele momente in care ai simtit sau ai crezut ca simti cu adevarat sentimentul numit iubire.

Si da, pentru ca se numeste “The First Time”, filmul distruge mai multe mituri referitoare fantezia pe care o au adolescentii despre sex. Amindoi sunt neexperimentati, amindoi vor sa faca sex/dragoste cu cineva special. Numai ca actul in sine nu este la fel de spectaculos pe cat si-au imaginat. Evident, este prima oara pentru amindoi.

Povestea: Dave si Aubrey se intalnesc din intamplare la o petrecere. Amindoi sunt diferiti fata de prietenilor, amindoi considera petrecerile lipsite de “substanta”. Dave este indragostit pana peste cap de cea mai buna prietena a lui, una dintre cele mai populare fete din liceu. Aubrey este intr-o relatie cu barbat pentru care nu simte mare lucru.

Desi conversatia lor nu incepe prea bine, in scurt timp cei doi devin nedespartiti. Vor reusi ei sa treaca peste toate problemele care le ies in cale? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *