The Nanny Express (2008)

Daca sunteti in cautarea unei comedii romantice/drame romantice bune, The Nanny Express (2008) s-ar putea sa fie fix ceea ce cautati. Am descoperit filmul din intamplare, in timp ce butonam telecomanda televizorului. Credeti-ma pe cuvant, nu am mai facut asta de foarte mult timp asta. In mod suprinzator, inca mai sunt lucruri interesante pe care le poti gasi uitandu-te la televizor. Presimt ca o sa incep sa urmaresc mai des canalele de filme.

Revenind la subiect, The Nanny Express (2008) este o alta productie marca Hallmark si are o poveste foarte draguta. Extrem de previzibila, dar foarte draguta. Mi-a placut mult si cred ca ar trebui sa ii acordati o sansa.

Povestea: Dupa moartea mamei lor, Emily si Ben au un singur hobby: sa chinuie bonele pe care tatal lor le schimba de cateva ori pe saptamana. Asta, bineinteles, se intampla pana in momentul in care bona cu numarul douazeci si ceva apare. Spre deosebire de celalalte angajate, Kate are nevoie de acest loc de munca si nu are de gand sa renunte la el.

Ca totul sa fie perfect pentru Emily si Ben, tatal lor pare sa se indragosteasca de Kate…

2 Responses to “The Nanny Express (2008)”
  1. Florin August 4, 2016
    • Daniel Urda August 4, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *