The Right Girl (2015)

The Right Girl (2015) este o comedie romantica destul de draguta. Am vazut-o ieri si cred ca ar trebui sa o aveti in vedere. Povestea, desi extrem de previzibila, a fost suficient de interesanta incat sa nu ma plictiseasca. Evident, puteam sa ghicesc finalul inca din primele 15 minute, dar asta nu m-a oprit sa vreau sa vad ce se intampla pana spre sfirsit.

La fel ca si multe alte filme pe care vi le-am recomandat din aceasta categorie, The Right Girl (2015) a fost produs pentru o televiziune americana. Ati putea spune ca seamanana cu povestile Hallmark. Fanii filmelor respective se vor bucura si de aceasta recomandare.

Povestea: Dupa moartea tatalui ei, Kimberly (Anna Hutchison) mosteneste cateva milioane de dolari. Avand foarte multi bani la dispozitie, ea uita de faptul ca multi oamenii trebuie sa munceasca zi de zi pentru a supravietui si face tot posibilul pentru a fi cea mai insuportabila fiinta de pe planeta. Asta, desigur, pana in momentul in care mama ei vine cu o veste neplacuta: banii s-au dus, Kimberly trebuie sa revina cu picioarele pe pamant.

Si de aici incepe distractia, pentru ca printesa care credea ca traieste pe o alta planeta urmeaza sa faca cunostinta cu viata reala si cu toate problemele care apar zi de zi. Va reusi ea sa se adapteze? Ramane sa aflati singuri…

The_Right_Girl_2015_7705844

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *