Un om fidel / L’homme fidèle, din 20 septembrie pe marile ecrane

Independenta Film prezinta din 20 Septembrie pe marile ecrane din Romania Un om fidel / L’homme fidèle, cel de-al doilea lungmetraj regizat de starul francez Louis Garrel, in care acesta joaca alaturi de sotia sa, celebrul model si actrita Laetitia Casta, si Lily Rose-Depp, fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis.  

Lansat la Festivalul International de Film de la Toronto 2018 si castigator al Premiului Special al Juriului la TIFF 2019, filmul este o comedie romantica sofisticata ce spune povestea unui triunghi amoros, pasional si confuz, in care doua femei concureaza pentru dragostea unui barbat.

Abel (Louis Garrel) și Marianne (Laetitia Casta) s-au despărțit în urmă cu 10 ani. După ce s-au reîntâlnit, Abel decide să o recucerească pe Marianne. Dar situația s-a schimbat: Marianne are un fiu, pe Joseph, iar mătușa lui, tânăra Eve (Lily Rose-Depp), este acum femeie în toată firea. Și toți au secrete de ascuns…

“Este un film despre sex și moarte, despre prietenii destrămate și, în general, este un film franțuzesc” –  Louis Garrel

“Am văzut cum acest film a luat naștere sub ochii mei. Am citit fiecare scenă, am interpretat fiecare personaj. Nu am crezut nici trei secunde că voi juca în el, perfect conștientă de faptul că, dacă se va întâmpla, va fi o experiență specială, dat fiind faptul că eu și Louis ne cunoaștem atât de bine în intimitate”, a declarat Laetitia Casta într-un interviu acordat publicației Teller Report.

Leave a Reply

Your email address will not be published.