Wimbledon (2004)

Avand in vedere ca astazi avem ca tema principala filmele cu tema sportiva (Draft Day (2014)), nu cred ca mai strica inca o recomandare din aceasta categorie. Numele filmului: Wimbledon (2004), o comedie romantica foarte reusita din 2004. Dupa cum v-ati putut da seama, filmul are doua directii principale: turneul de la Wimbledon si povestea de dragoste dintre doi jucatori de tenis.

Povestea: Englezul Peter Colt (Paul Bettany) nu poate spune ca a avut cariera de succes pe care si-a dorit-o in tenis. Cu toate acestea, a reusit sa ajunga pe locul 11 in lume desi nu a rezistat foarte mult pe pozitia respectiva. Avand in vedere ca anii au trecut iar forma lui a scazut simtitor, Peter simte ca turneul de la Wimbledon ar putea sa fie si ultimul din cariera lui de jucator profesionist.

Iar ultima lui dorinta in acest turneu de adio este sa nu se faca de ras. Desigur, destinul are alte planuri pentru el. In urma unei intalniri intamplatoare, Peter face cunostinta cu una dintre cele mai bune jucatoare din lume, Lizzie Bradburry (Kirsten Dunst), si viata lui ia o turnura foarte interesanta.

Cat de interesanta va fi aceasta schimbare si ce rol va avea Lizzie ramane sa aflati singuri…

One Response to “Wimbledon (2004)”
  1. Rodica June 27, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *