Primele NFT-uri lansate de UNTOLD

Primele NFT-uri lansate de organizatorii festivalului UNTOLD sunt doua colectii de carti de tarot intitulate Arcana Majora si Arcana Minora. Fiecare personaj al Arcanei Majore reprezinta un personaj principal al unei editii UNTOLD, iar Arcana Minora este asemanatoare unui set de carti de joc, unde in loc de suitele clasice, inima rosie, inima neagra, romb si trefla, exista suitele specifice, Rhuna, Cupele, Spadele si Batele.

Cartile de tarot vor fi lansate succesiv, iar cele pe care organizatorii festivalului UNTOLD le lanseaza astazi sunt “The Dragon” – personajul principal al povestii magice UNTOLD, dar si prezenta impunatoare de pe mainstage-ul editiei Untold 2017, si “The Moon Priestess”, personajul urmatoarei editii Untold. Acestea fac parte din colectia Arcana Majora. Asadar, fanii festivalului au sansa sa achiztiioneze in premiera si sa devina proprietarii exclusivi ai personajului The Moon Priestess care va aparea pe mainstage-ul festivalului UNTOLD de la urmatoarea editie. 

Arcana Majoră este compusă din 22 de cărți, fiecare reprezentând o figură alegorică, un simbol, un personaj sau o personificare a unui obiect. Aceste cărți dețin „marile secrete” ale conștiinței spirituale, iar fiecare personaj reprezintă o călăuză către calea magică și misterioasă a descoperirii de sine. Cărțile Arcanei Majore dezvăluie mesaje despre imaginea de ansamblu a vieții și direcția sa pe termen lung.

Arcana Minoră este compusă din 56 de cărți împărțite în 4 suite, Rhuna, Cupele, Spadele și Bâtele, unde fiecare suită are propriul său set de reguli. Se consideră că aceste cărți dețin „micile secrete” ale vieții de zi cu zi.Cărțile Arcanei Minore au de obicei o influență temporară și descriu expresii din viața noastră de zi cu zi.

În Arcana Minoră, Bâtele expun situații ce privesc mediul de afaceri și ambițiile noastre legate de carieră, Cupele au în vedere dragostea și relațiile de zi cu zi, Săbiile ne vorbesc de acțiune și conflict, iar Rhuna ne prezintă situația financiară și bani, confortul material. Mesajul cărților din Arcana Minoră este unul de stabilitate și structură, dinamism creativ și iubire adevărată, având la bază experiențele din lumea exterioară.

NFT-urile lansate astazi pot fi achizitionate de pe cea mai mare piata de bunuri digitale din lume, OpenSea, .

  • The Moon Priestess, 11 bucati, pretul de pornire 3000 de dolari/bucata
  • The Dragon, 22 de bucati, pretul de pornire 2000 de dolari/bucata
  • Asul de Cupa, 99 de bucati, pretul de pornire, 60 de dolari/bucata
  • Asul de Spada, 99 de bucati, pretul de pornire 60 de dolari/bucata
  • Asul de Rhuna, 99 de bucati, pretul de pornire 60 de dolari/bucata
  • Asul de Bat, 99 de bucati, pretul de pornire 60 de dolari/bucata

Pentru fiecare carte de tarot lansata astazi exista un numar limitat de bucati pentru care se poate licita. Perioada de licitatie este cuprinsa intre 7 si 13 zile.

No Responses to “Primele NFT-uri lansate de UNTOLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *