5 motive pentru a introduce pastura printre produsele consumate pe parcursul unei zile

Fiecare dintre noi trebuie sa fie atent la alimentele pe care le consuma pe parcursul unei zile pentru ca acestea ne pot pune in pericol starea de sanatate. Este cunoscut faptul ca in societatea in care traim consumam din ce in ce mai multe alimente care nu sunt realizate 100% in conditii ecologice motiv pentru care starea noastra de sanatate are de suferit. Pentru a mai compensa un pic situatia este necesar sa consumam cat mai multe produse bio, care ofera vitaminele si energia de care avem nevoie pentru o viata cat mai sanatoasa. 

Ce poate fi mai bio si mai natural decat produsele apicole? 

Acestea sunt realizate in conditii 100% bio, prin aportul depus de catre albine. Mierea de albine sau laptisorul de matca sunt doua dintre cele mai cunoscute si consumate produse apicole. Multi dintre noi isi incep ziua mancand cel putin o felie cu margarina si miere de albine. O astfel de abordare alimentara ofera starea de vitalitate si energie necesara pentru a putea fi cat mai productiv pe parcursul zilei. De asemenea, previne aparitia multor afectiuni medicale. Pe langa consumul zilnic de miere de albine este indicat si consumul zilnic de pastura, un produs apicol care la prima vedere nu este foarte cunoscut. In realitate, pastura este un produs apicol care ofera foarte multe beneficii, 5 dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

  1. Contribuie la imbunatatirea sistemului imunitar motiv pentru care pastura este recomandata in special copiilor dar si persoanelor varstnice sau persoanelor vulnerabile din punct de vedere al aparitiei afectiunilor medicale.
  2. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism motiv pentru care este utilizat cu succes in curele de detoxifiere. Indiferent pe ce sunt bazate aceste cure, pastura este ingredientul care nu are cum sa lipseasca dintr-o astfel de cura.
  3. Contribuie cu succes la stimularea aparatului digestiv. Asa se face ca pastura este ingredientul recomandat persoanelor care au probleme cu tranzitul intestinal dar si care sufera de afectiuni ale colonului.
  4. Imbunatateste procesul de memorare. Pastura, dar si alte produse apicole stimuleaza memoria, fiind produsul bio recomandat persoanelor care din diverse motive se confrunta cu probleme ale memoriei.
  5. Reduce foarte mult nivelul stresului. Gratie ingredientelor aflate in compozitia pasturii, aceasta contribuie decisiv la diminuarea nivelului stresului. Nivelul de stres acumulat de-a lungul unei perioade este inlocuit cu succes de starea de bine si de catre energia oferita de catre consumul acestui produs apicol.

Aceste 5 beneficii prezentate in cadrul acestui articol sunt doar cateva dintre beneficiile oferite de catre consumul pasturii. C

onsumul zilnic de pastura ofera vitalitatea, energia, buna dispozitie dar si complexul de vitamine si minerale necesar desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatilor intelectuale sau fizice pe care le avem de realizat pe parcursul unei zile.

Pentru ca acest produs apicol sa isi demonstreze importanta este necesar ca acesta sa fie consumat in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Doza recomandata este de o lingurita, aceasta doza putand fi utilizata atat de catre adulti cat si de catre copii. Pentru un stil de viata cat mai sanatos este necesar ca pe langa pastura sa mai fie utilizate si alte produse apicole, mierea de albine sau polenul fiind alte doua produse apicole care sunt foarte importante pentru o viata cu cat mai putine afectiuni medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *