Beneficiile muncii de oriunde

Există multe beneficii în ceea ce privește implementarea unei politici de lucru de oriunde la locul de muncă. Aceasta le va oferi angajaților mai multă flexibilitate și va permite companiilor să economisească bani, ajutându-i în același timp să rămână productivi pe parcursul fiecărei zile. Problemele de atragere a talentelor pot deveni instantaneu discutabile prin deschiderea către piața de talente către întreaga lume, ceea ce vă diversifică instantaneu și locul de muncă. Vom explora fiecare dintre aceste beneficii în detaliu mai jos.

Productivitate mai mare și timp economisit

Atunci când dispui de o forță de muncă remote, aceasta poate crește productivitatea. Din moment ce angajații nu pierd timpul făcând naveta, discutând la masa de cafea sau fiind distrași de alții, timpul poate fi în schimb investit într-un efort colectiv pentru a crește productivitatea generală. 

Reducerea absențelor și a fluctuației de personal

Angajații care lucrează de la distanță sunt adesea mai productivi, au mai puține absențe și mai puțină fluctuație de personal decât angajații din birourile tradiționale.

Costuri mai mici cu instalațiile

Un loc de muncă remote va economisi bani prin reducerea costurilor de utilizare a energiei electrice pentru aer condiționat sau încălzire în timpul lunilor de iarnă, când angajații ar putea să nu dorească să vină la birou din cauza condițiilor meteorologice, cum ar fi zăpada sau furtunile!

Costurile economisite ar putea fi investite astfel în echipament mai performant pentru angajați precum laptopurile huawei matebook d 16 preț care va fi amortizat în timp.

Retenția angajaților

Dacă munca remote funcționează bine în cadrul culturii unei organizații, aceasta poate constata o creștere a ratei de retenție a angajaților, deoarece cei talentați vor fi atrași de oportunitățile în care se pot simți mai degrabă împuterniciți decât restricționați în urmărirea obiectivelor lor personale.

Talente aliniate din punct de vedere cultural

WFA poate ajuta întreprinderile să atragă talente de top, aliniate cultural, fără a fi limitate la fondul mai mic de talente la care sunt în general limitate în statul sau regiunea lor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *