Castiga cu meciurile din Champions League facand pariurile potrivite

Meciurile din Champions League se pot dovedi profitabile pe termen lung numai daca ne petrecem suficient timp sa analizam bine partidele si sa plasam pariurile potrivite. Fotbalul spectacol le aduce foarte multi bani celor care il practica, dar si spectatorii incearca sa-si rotunjeasca veniturile prin intermediul pariurilor.

Din pacate, multi dintre acestia aleg sa parieze in necunostinta de cauza si apoi se mira ca si-au pierdut banii, dand vina pe orice si pe oricine, numai pe lipsa lor de informare nu. Daca vrei sa castigi cu Liga Campionilor, iata care sunt trucurile ce iti pot oferi mai multa siguranta atunci cand plasezi un bilet.

pariurix - danielurda

1. Pariaza pe favorite, cel putin in faza grupelor
Dupa cum stii, in grupe se pot intalni echipe de top precum Real Madrid sau Barcelona, cu echipe mai modeste cum ar fi Steaua, Molde sau Bate Borisov. Acestea sunt dueluri foarte dezechilibrate si in mare parte din cazuri ele se termina cu victoria favoritelor.

Poate ca nu te va atrage cota, dar daca pui 10 lei pe un astfel de meci si castigi 15, tot este un avantaj. In schimb, daca pui 10 lei, poti castiga 70 cu victoria outsider-ului, dar cel mai probabil ii vei pierde si pe acei 10. Asadar, pana cand se ajunge in fazele superioare ale competiei, aceste tipuri de pariuri sunt cele mai sigure cu putinta.

2. Handicapul asiatic, o solutie buna pentru cei cu mare experienta
Handicapul asiatic este un tip de pariu care transforma cele 3 rezultate posibile (castig, egalitate, infrangere) intr-un pariu cu doar doua posibilitati (victorie si infrangere). Atunci cand pariezi pe meciuri dezechilibrate, este bine sa ai in considerare si astfel de variante, pentru a fi mai sigur. Handicapul merge de la valoarea 0 (bani inapoi la egal) si apoi continua sa creasca sau sa scada cu cate 0.25 unitati, situatii in care incep sa se contabilizeze si golurile inscrise. De exemplu, daca vrei sa pariezi pe faptul ca Steaua nu va fi invinsa la mai mult de un gol diferenta, prin intermediul acestui tip de pariu (Steaua +1.5) poti face acest lucru.

3. In meciurile eliminatorii au loc multe egaluri
Fotbalul din ziua de astazi este unul hipertacticizat, cu relativ putine goluri, in care spectacolul este sacrificat in favoarea rezultatului. In Champions League sunt foarte multi bani la mijloc, asa ca echipele incep sa joace din ce in ce mai urat, asa cum am vazut si la Euro. Asta inseamna ca multe meciuri se termina la egalitate. Vezi care sunt echipele cu cele mai multe egaluri in ultimii ani (asa cum este Atletico Madrid, spre exemplu) si calcureaza bine sansele pentru remiza. Pana la urma, un X bine tintit iti va aduce bani destul de buni.

4. Golgheterii sunt cam aceiasi
In ultimii ani au stralucit doar doi jucatori, Messi si Ronaldo. Unul dintre ei a iesit de fiecare data si golgheter ai Ligi (in ultimii 9 ani doar Neymar a mai reusit sa ia trofeul, dar la egalitate cu cei doi), asa ca este destul de sigur sa pariezi pe succesul lor. Care va fi, mai exact, cel mai bun dintre ei, este greu de spus, dar pana la urma, o sansa de 50 % este mult mai buna decat una de 10 % sau mai putin.

5. Stai cu ochii pe statistici
Daca vrei sa te afli printre cei care castiga cu Liga Campionilor trebuie sa fii extrem de atent la statisticile din competitie. Fiecare echipa are adversari in fata carora s-a impus de cele mai multe ori de-a lungul istoriei, dar si adversari pe care aproape niciodata nu i-a invins, iar de multe ori istoria tinde sa se repete.

Meciurile din competitiile interne sunt si ele importante, la fel si starea lotului, accidentarile si suspendarile. Cu alte cuvinte, trebuie sa fii atent si mereu informat. Din fericire, acum ai la dispozitie Internetul, site-urile de pariuri si comunitati online, deci nu mai este chiar dificil sa stii care este situatia curenta in sportul tau preferat si in cea mai importanta competitie europeana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *