Ce trebuie sa contina un CV?

Cand vrei sa aplici un CV pentru locuri de munca la Arabesque sau la alte companii, trebuie sa te asiguri de faptul ca ai un CV bine pus la punct. Cei de la resurse umane nu se vor uita prea mult pe un CV dezordonat, un CV scris incorect sau incomplet.

Daca vrei sa te angajezi, la Arabesque sunt disponibile urmatoarele posturi: Asistent Manager (Bucuresti), Specialist Resurse Umane (Timisoara), Administrator Retea Calculatoare (Oradea), Consilier Vanzari Departament Online (Bucuresti).

Iata insa ce ar trebui sa contina CV-ul tau atunci cand vrei sa te angajezi:

• Date personale – aici e simplu. Iti treci numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si alte date pe care le consideri importante. Ai mare grija sa fie scrise corect.

• Obiectiv – mai nou, angajatorii sunt atrasi de CV-urile care contin un obiectiv pe care il ai tu in cariera. Acesta trebuie clar definit astfel incat sa se inteleaga ce iti doresti.

• Scurta descriere – paragraful dedicat unei scurte descrieri este extrem de important, deoarece el atrage atentia persoanei care face recrutari.

• Educatie – la rubrica „Educatie” trebuie sa treci scolile absolvite si cursurile pe care le-ai facut. Primele sunt trecute cele mai importante.

• Experienta in munca – si aici lucrurile sunt destul de simple. Trebuie sa treci locurile de munca la care ai mai lucrat in trecut. Aici poti trece si diverse proiecte sau voluntariatul, daca pana acum nu ai fost angajat/a.

• Abilitati – la aceasta rubrica e necesar sa treci abilitatile pe care le ai in diverse domenii. Nu trece informatii care nu sunt reale, ci incearca sa prezinti lucrurile asa cum sunt ele.

• Limbile straine – nu uita de limbile straine care sunt in ultima vreme extrem de importante. Trece nivelul real la care te afli, pentru a evita ssa fii pus/a in situatii neplacute la interviu.

• Hobby-uri – angajatorii mai pot fi interesati si de hobby-urile pe care le ai.

Acestea sunt cele mai importante rubrici pe care trebuie sa le contina un CV. Creeaza-ti un CV bine pus la punct si incepe sa aplici pe pozitiile care te intereseaza.

cv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *