Certificare iso 27 001 pentru platforma online care mediaza afaceri

Pe platformele ce mediaza afaceri intra zilnic mii de oameni. Stiu doua astfel de platforme serioase si imi dau seama cat de mult ajuta oamenii. Evident ca ajuta ambele parti intre care se produce medierea, daca datele celor care completeaza formulare sunt securizate si nu sunt redirectionate catre terte persoane, care ar putea sa le foloseasca in mod denaturat.

Una dintre platforme mediaza intre angajatori si persoanele care cauta un loc de munca. Va dati seama cate date sunt memorate zilnic de dispozitive, de aceea de securizarea paginilor ar trebui sa se ocpue profesionisti it cu experienta in domeniu.

Platforma mediaza angajari intre romani-romani si romani -angajatori din Germania, Italia, Anglia sau Spania.
Angajatorii straini vor certitudini in loc de promisiuni, de ceea proprietarul platformei s-a grabit a obtine obtine certificat iso 27001. Afisat la vedere acesta garanteaza confidentialitatea datelor si informatiilor furnizate si tin oamenii departe de pericole.

Cealalta platforma mediaza intre cei care doresc sa inchirieze un apartament, o casa sau o vila si proprietari si intre cei care doresc sa isi cumpere o casa si cei care vand.

Atat in mediul fizic, cat si in cel online se vehiculeaza o cantitate impresionanta de date personale care necesita securizare. Chiar si data de nastere a unei persoane spusa in mod abuziv este un mod de incalcare a dreptului la intimidate. Nu oricine doreste sa se stie ce varsta are sau sa comunice prin data de nastere partial CNP-ul.
Firma care elibereaza certificarile iso lupta alaturi de solicitanti pentru implementarea culturii calitatii in unitatea respectiva, pentru respectarea drepturilor salariatilor si ale clientilor, pentru siguranta fizica si spirituala a acestora, pentru economii substantiale si pentru protejarea mediului.

Solutiile concrete duc la dezvoltatea unitatii care poseda certificarea pe toate planurile si sunt stabilite de comun acord. Preturile certificarilor nu sunt sub nicio forma mari, raportate la beneficii, fiindca ele consfintesc imbunatatirea fiecarui sector de activitate.

Asa stau lucrurile in cazul platformelor online care mediaza afaceri, dar si firmele de deratizari complete au nevoie de astfel de documente. La una dintre firmele de top am vazut certificarile asezate pe site, una langa alta pe o pagina virtuala importanta.

Firma de deratizare, dezinfectie si dezinsectie necesita mai multe tipuri de certificari, care sa demonstrze ca:
– datele clientilor sunt 100% securizate si se pastreaza secretul profesional.
– serviciile sunt de calitate premium, daunatorii fiind distrusi in intregime, se elibereaza certificate de deratizare, iar lucrarile au termen de garantie.
– salariatii au echipamente menite sa ii protejeze: halate, ochelari de protectie si masti.
– substantele folosite nu dauneaza oamenilor, fiind nocive doar pentru daunatori.
– nu se arunca in natura recipient sau resturi folosite la deratizare, dezinfectie sau dezinsectie, ci se ard in locuri sigure.

Asta inseamna certificare, garantii peste garantii ca totul se face legal, cu maxima grija, cu profesionalism ca nimeni sa nu fie ranit sau pagubit.

Ai o afacere care iti doresti sa prospere, de care sa fii mandru si din care sa asiguri un trai decent familie tale?
Asigur-o cu certificari iso si vei obtine relizarile pe care le doresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *