Cititoare coduri de bare de la ITdepot.ro

Atunci cand ai o afacere care presupune comercializarea unor produse, in mod categoric ai nevoie de un cititor coduri de bare care sa te ajute in bunul mers al afacerii tale. E important ca atunci cand alegi un astfel de produs sa il alegi cu grija astfel incat el sa fie de calitate si sa te ajute intr-adevar. Daca esti in cautarea unui magazin cu o gama vasta de cititoare de coduri de bare, iti recomand ITdepot.ro.

Cei de aici au o multime de produse care iti vor fi utile in afacerea ta, inclusiv imprimante etichete, terminale mobile, consumabile si accesorii. Pe site-ul lor gasesti toate detaliile.

In cele ce urmeaza vreau sa-ti prezint putin cateva cititoare de coduri de bare de aici.

Primul e un citior coduri de bare Honeywell Eclipse MK5145 MK5145-71A47-EU. Acesta are un design modern si o forma compacta, fiind usor de manevrate. Functioneaza la o viteaza de 72 de scanari/secunda si citeste coduri 1D si GSI DataBar. Acest model functioneaza la temperaturi cuprinse intre 0 si 40 de grade Celsius si este recomandat in mai multe industrii: productie, logistica, transport, distributie, retail, sanatate, administratie si horeca.

Un alt model de cititor de bare pe care vreau sa ti-l prezint putin e Zebra LS1203 Ls1203-7AZU0100ER. Acesta este un cititor de coduri de bare ideal pentru micii comercianti. Acest model citeste coduri 1D si functioneaza la temperaturi cuprinse intre 0 si 50 grade Celsius. In acest caz este vorba tot despre un cititor de coduri de bare mobil, un cititor care are o viteza de 100 scanari/secunda.

Un ultim model despre care vreau sa-ti vorbesc putin e un model de cititor de coduri de bare fix. E vorba de modelul Zebra DS9208 DS9208-SR4NNU21ZE. Acesta este foarte performant ci citeste coduri de bare 1D si 2D de pe orice tip de suprafata. Acesta poate fi util in productie, logistica, transport, distributie, sanatate, retail si horeca si functioneaza la temperaturi cuprinse intre 0 si 40 de grade Celsius.

Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de aceste cititoare de coduri de bare, dar si de altele, intra pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *