Criteriile de selectie a unei firme de curatenie din Bucuresti

Serviciile de curatenie prestate de firmele de specialitate devin tot mai populare iar marea majoritate dintre noi le imbratiseaza datorita flexibilitatii de care dau dovada. Traim intr-o perioada in care fiecare minut conteaza si trebuie valorificat, pauzele de la banalele dar necesarele sedinte de curatenie oferindu-ne perioade libere in care putem intreprinde diverse activitati profesionale sau recreative.

Aici isi intra in rol o firma de curatenie, angajatii sai avand sarcina de a se deplasa la sediul firmei voastre sau la adresa in care locuiti si sa isi desfasoare o activitate care consta in curatarea, dezinfectarea si reimprospatarea tuturor spatiilor aferente.

In ceea ce priveste orasul Bucuresti, acesta domina in mod categoric domeniul dedicat curateniei, atat din punct de vedere numeric, firmele de profil activand intr-un numar cat se poate de ridicat, cat mai ales din punct de vedere al profesionalismului si al eficientei. Exista diversitate, exista profesionalism si implicare maxima, insa exista cel putin la fel de multi clienti nedumeriti in ceea ce priveste alegerea in mod corect a unei firme de curatenie Bucuresti. Nu exista reguli certe in ceea ce priveste alegerea firmelor de curatenie insa va puteti baza pe cateva criterii care au dat intotdeauna roade si au ajutat sute de clienti sa ia o decizie corecta.

Punem in capul acestei liste activitatea derulata in ultimii ani, firmele de curatenie care respecta cel putin doi sau trei ani de experienta in domeniu. Lista poate fi destul de variata si implica atat firme de anvergura cat si asa-zisele firme locale, capabile oricand sa ridice standardul de calitate. Fiind vorba despre un prim criteriu de care va puteti folosi pentru a cerne putin aceasta sita a companiilor de profil, puteti sa va limitati atat la firmele care dispun de un personal numeros si in acelasi timp extrem de capabil, cat si la firmele de mai mica anvergura dar care si-au demonstrat capacitatile in urma incheierii a numeroase contracte de colaborare cu firmele si clientii particulari.

Activitatea sustinuta este o dovada a calitatii serviciilor insa nu va puteti limita doar la acest criteriu de selectie, in continuare fiind necesar sa va asigurati ca toata lista de clienti abordati in ultimii ani este si una reala. Se poate intampla ca referintele primite sau detaliile regasite pe paginile web ale firmelor de curatenie din capitala sa nu fie tocmai veridice. Ce aveti de facut in atare conditii?

Fie va adresati uneia dintre firmele expuse in portofoliul de clienti, fie cereti mai multe informatii potentialului colaborator, eliberarea unor statistici fiind suficient pentru ca nivelul de credibilitate sa creasca in mod vadit. Presupunand ca v-ati convins de calitatea si experienta serviciilor prestate de firma de curatenie din Bucuresti pe care intentionati sa o contractati in vederea unei colaborari de scurta sau lunga durata, nu mai ramane decat sa va limitati la cel mai bun raport calitate/pret.

Indiferent ca este vorba despre un produs sau despre un serviciu, fiecare dintre noi isi doreste sa obtina un pret cat mai scazut fara a face rabat de la calitate. La fel se intampla si in ceea ce priveste curatenia locuintei sau a firmei pe care o detineti, compania pe care o veti contracta avand obligatia de a va garanta servicii de calitate la un pret cat mai scazut, in concordanta cu oferta medie a pietei.

curatenie

One Response to “Criteriile de selectie a unei firme de curatenie din Bucuresti”
  1. Ramona Stanciu March 11, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *