Cum sa alegi o firma de curatenie pentru biroul tau

Fie ca lucrati in capitala, Timisoara, Cluj sau in orice alt oras din tara, sunt sanse mari sa fi auzit de o companie care sa prefere sa apeleze la o firma de curatenie in detrimentul angajarii unei femei de serviciu. Alegerea unei firme de curatenie este importanta pentru mentinerea unui mediu curat atat in cadrul birourilor cat si in cadrul grupurilor sanitare.

Majoritatea companiilor mari prefera sa apeleaze la o firma de curatenie, decat sa angajeze o femeie de serviciu cu norma intreaga. Avantajul principal ar fi ca puteti obtine cel putin aceleasi rezultate daca nu cu mult mai bune, in afara programului. Putem spune ca eficienta angajatilor dumneavoastra este redusa atunci cand acestia trebuie sa se intrerupa de la munca numai ca femeia de serviciu sa isi faca datoria.

Un prim pas este sa analizati pretul zonei dumneavoastra. O companie serioasa intotdeauna viziteaza obiectivul inainte a oferta clientul. Odata ajuns, reprezentatul firmei de curatenie, ii puteti cere o lista de servicii de curatenie pe care firma respectiva o presteaza. Cele mai multe vor oferi : aspirare, curatare ,igienizarea grupurilor sanitare si deprafuire. Uneori unele firme pot oferi curatarea mochetelor,covoare sau chiar iginienizare si dezinfectare folosind aparate profesionale cu aburi.

Alt aspect important ar fi sa cititi cu atentie contractul. Majoritatea firmelor vor sa colaboreze sub forma de contract, asigurandu-si obiectivul pentru o perioada de timp. Cu siguranta ca experienta firmei este de factor de luat in considerare. Unele companii vor avea ani de experienta in spate, lucru cu care puteti fi sigur ca au dezvoltat un sistem curatare bun si au fost implicate in mai multe probleme delicate. Nefiind foarte multe criterii, acesta poate fi unul decisiv.

Contactati companiile din portofoliu si sa ii intrebati daca sunt multumiti de serviciile de curatenie prestate de firma cu care va ganditi sa semnati. Un lucru foarte important de precizat este sa va ganditi foarte bine ca nu intotdeauna oferta cea mai mica este si cea mai buna.

Exista mai multi factori pentru care o firma liciteaza mai putin decat alta. Atunci cand o firma de curatenie lucreaza mai ieftin decat concurentii ei, este posibil sa aiba mai multe obiective in zona dumneavoastra si implicit se reduc costurile deplasarii echipei. Alt factor ar fi acela ca fiecare firma are propriile tactici de dezvoltare, unele aleg sa ridice preturile odata ce detin un numar mare de contracte, altele se multumesc cu un profit mai mic in urma obiectivului dumneavoastra.

Nu optati intotdeauna pentru varianta cea mai ieftina. Unele firme aleg sa isi plateasca angajatii mai bine decat altele si implicit ofertele lor de pret sunt mai ridicate. Atunci cand salariatii sunt mai bine platiti, cresc si sansele ca verticalitatea lor sa ramana intacta.

firma-curatenie-timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *