Cum sa alegi un frigider

Acum patru ani am decis sa ma mut din locul in care am stat peste 20 de ani. Dupa cum va puteti imagina, “distractia” a inceput din momentul in care am scapat de vechiul apartament. Desi pare usor la inceput sa gasesti un apartament nou, pentru ca gasesti foarte multe oferte in anunturi, in momentul in care ajungi sa le vezi ti se schimba repede parerea.

In patru saptamani am reusit cu greu sa-mi gasesc altul. Cred ca am vizitat cel putin 20 de locatii pana am reusit. Nici nu vreau sa imi aduc aminte ce am gasit la unele dintre ele. Problema? A trebuit sa il fac de la zero: gresie, faianta, parchet, zugravit. Tot tacamul.

Dupa inca o luna, fix cand credeam ca am terminat, mi-am dat seama ca trebuie sa cumpar mobila si electrocasnice. Cele pe care le aveam in apartamentul vechi nu meritau mutate. Si asa ajungem la subiectul articolului. Am intrat pe net si m-am decis sa imi cumpar un frigider. Preturile sunt mai bune daca stii unde sa cauti.

Dar ce frigider alegi cand ai zeci de optiuni? Care este cel mai bun? Ei bine, asa cum se face mereu, am intrat pe net si am cautat un ghid util.

Dupa un studiu aprofundat, spre mirarea mea, am aflat destul de multe lucruri. De exemplu, diferenta intre un frigider si o combina frigorifica este urmatoarea: frigiderul are mereu congelatorul sus, combina are congelatorul jos.

Dupa ce te decizi si alegi intre cele doua, trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri: volumul frigiderului, tehnologia de racire, consumul de energie, compartimentarea, capacitatea de congelare, zgomotul, garantia. Evident sunt destule lucruri de spus pentru fiecare, dar pentru asta va recomand sa cititi ghidul.

Cat despre alegerea mea, caracteristicile pe care le-am avut in vedere au fost: volumul, consumul de energie, capacitatea de congelare si zgomotul. Ba chiar am avut si noroc si am gasit exact ceea ce voiam la promotie. Voi ce vreti de la un frigider? Cum va ghidati cand il cumparati?

cel-mai-bun-frigider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *