Cum sa iti alegi un robot de bucatarie bun

Dupa lupte aproape interminabile (si multe nopti nedormite), dupa ce am vizitat aproape toate garsonierele de vanzare din Brasov si am ramas cu un gust amar, am reusit, intr-un final, sa gasesc una care sa merite atentia mea. Asa ca am cumparat-o. Problema? Bucataria trebuie utilata. Nu pentru mine, evident, eu n-am chiar nici cea mai mica legatura cu acea camera, ci pentru cineva care se pricepe la gatit si are nevoie de toate electrocasnicele necesare.

Si asa ajungem la subiectul articolului. Dupa cum banuiesc ca bine stiti, un robot de bucatarie bun nu ar trebui sa lipseasca din nci o bucatarie. Dar ce faci atunci cand nu ai idee ce sa cumperi, cand nu stii care robot ar fi mai bun? Cauti pe net si vezi cam dupa ce criterii ar trebui sa te ghidezi!

Iata caracteristicile cele mai importante:
1. Puterea – conteaza foarte mult ca un robot de bucatarie sa fie eficient si rapid. Cu cat robotul de bucatarie are o putere mai mare, cu atat acesta va fi mai rapid si mai eficient, usurandu-ti munca in bucatarie. Indicat ar fi ca aceasta sa aiba o putere minima de 800 W.

Profesionistii (sau cei care isi doresc cele mai bune performante) vor alege mereu unul care sa depaseasca 1000 W. Evident, ar trebui sa tineti cont si de faptul ca un robot cu putere mai mare va consuma mai multa energie electrica.

2. Multifunctionabilitatea – un robot de calitate ar trebui sa contina cat mai multe functii: blender, mixer, masina de tocat, storcator de fructe, razatoare, rasnita, masina de framantat aluat. Cu cat are mai multe functii, cu atat mai bine.

3. Zgomotul – banuiesc ca nu vreti un robot de bucatarie care sa va faca sa nu mai auziti, nu? Recomandat aici ar fi gasirea unui robot de calitate, care sa nu depaseasca nivelul de 80 dB.

4. Siguranta – robotii de bucatarie de calitate includ cateva sisteme inteligente de protectie care te pot scuti de evenimente neplacute. Ar fi cazul sa tineti cont si de acest aspect.

Aceste patru caracteristici ar trebui avute in vedere atunci cand doriti sa achizitionati un robot de bucatarie bun. Daca doriti sa vedeti si ce au de spus unii oameni care au testat astfel de produse, puteti sa incercati si recomandarile de produse pe care le gasiti online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *