De ce sa cumperi o masina de la un dealer oficial si nu de la samsari

Te-ai gandit serios sa cumperi o masina, pentru ca una noua nu iti poti permite? Piata de automobile sugereaza sa acorzi atentie automobilelor second-hand atat interne, cat si importate. Dealerii autorizati din Timisoara s-au angajat in vanzarea de autoturisme second hand, de mai multi ani. 

Toate masinile sunt de inalta calitate, pregatite pentru pre-vanzare si, prin urmare, poti cumpara o masina frumoasa, care te va servi mai multi ani. In parcul auto second hand Timisoara, consultantii cu experienta te vor ajuta sa alegi o masina folosita, in functie de solicitarile tale. Unul dintre avantaje in alegerea unei masini la mana a doua de la acest dealer este pretul produsului. Chiar si masinile putin uzate costa mult mai putin decat o masina noua dintr-o fabrica. Costul unei masini folosite, la un dealer auto Timisoara difera in mod favorabil fata de alti dealeri auto sau samsari.

Vanzarea de autoturisme de mana a doua se efectueaza atat in ​​numerar, cat si cu plata in rate, conditia fiind aceea de a avea varsta de 21 ani, cetatenie romana, carte de identitate, permis auto si un cont bancar. Autovehiculele, chiar daca au fost folosite, au documente dovedite. Toate masinile second hand de la acest dealer  sunt furnizate cumparatorilor intr-o stare tehnica buna si au un istoric de service transparent. Un alt beneficiu oferit de dealerul auto danoveauto.ro este vanzarea de masini second hande pentru persoane juridice. Persoanele juridice pot utiliza, de asemenea, serviciul de comert pentru a-si actualiza parcul auto.

Dealerii auto din Timisoara asigura numere rosii si factura fiscala pe loc pentru masinile second hand. Intotdeauna exista pe stoc un numar de 30 – 40 masini de vanzare Timisoara, putand alege modelul si marca dorita. Un dealer auto din Timisoara este cea mai buna alegere pentru achizitionarea unui autoturism la mana a doua.

De asemenea, acest dealer este cea mai buna alegere pentru cei care doresc sa cumpere prima masina, deoarece aceste autovehicule sunt, de regula, mult mai ieftine decat autoturismele noi din showroom-uri auto. In plus, o masina second-hand nu va fi o paguba atat de mare in cazul unei deteriorari, asa cum ar fi in cazul unei masini noi achizitionata direct de la producator. Un avantaj suplimentar al acestor autoturisme este acela ca, nu este necesar sa se efectueze o inspectie tehnica pe statiile de service specializate. Masina ta poate fi servita cu succes la orice statie de service si pentru mult mai putini bani, decat daca ar fi un serviciu oficial al distribuitorului auto.

Este recomandabil sa cumperi o masina second hande de la un dealer autorizat, deoarece masinile cumparate de la samsari, mai ales modelele mai vechi pot avea mai multe defecte ascunse. Pe site-ul unui dealer autorizat sunt doar autoturisme care prezinta siguranta si garantie, si a caror varsta de cele mai multe ori nu depaseste zece ani, avand o stare tehnica excelenta. Acesta face tot ce este posibil pentru a cumpara si a vinde auto second hande printr-o procedura simpla ca si cum ai merge la un supermarket.

 

One Response to “De ce sa cumperi o masina de la un dealer oficial si nu de la samsari”
  1. Serban December 2, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *