Despre bratarile de ceas si materialele din care acestea sunt fabricate

Nu se compara nimic cu o tinuta bine aleasa, punctata pana in cele mai mici detalii, completata chiar si cu un ceas elegant sau, dimpotriva casual, care sa se asorteze foarte bine. Pentru a tine cont de felul in care ceasul “merge purtat” cu un anumit tip de haine, este bine ca oamenii sa ia in calcul si bratara ceasului si materialul din care aceasta este fabricata.

Inca de la inventarea ceasului de mana, designerii au cautat tot felul de forme si formule de materiale care sa se ataseze mai bine la incheietura, sa fie confortabile, usor de incheiat si de descheiat. Asadar, exista pe piata la momentul actual ceasuri barbatesti cu bratara din piele, inox, plastic, silicon sau chiar dintr-un material nobil.

Deopotriva, sunt si ceasuri dama fabricate din aceleasi materiale, depinde totul de stilul vestimentar al femeii si de ocazia la care il poarta. Bratara din metale nobile este foarte pretioasa, insa ceasul va costa si foarte mult, va fi scump si accesibil numai unei anumite categorii de populatie. In functie de model si de buget, aceasta este una din cele mai bune investitii, deoarece valoarea ceasului va creste pe termen lung.

Mai mult decat atat, asa cum este mentionat anterior, pe piata sunt numeroase modele de ceasuri barbati cu bratara din inox. Acestea sunt rezistente, elegante, pot fi achizitionate la un pret mult mai acceptabil si sunt usor de curatat. Cele mai elegante ceasuri sunt insa cele cu curea de piele. Acestea se pot asorta la diverse modele si materiale, sunt confortabile si nu se murdaresc, iar intretinerea se face destul de simplu cu produsele potrivite.

Cureaua de plastic a ceasurilor electronice, pe de alta parte, vine in mai multe culori, modele, este potrivita ceasurilor de copii sau celor fashion. Nu in ultimul rand, sunt ceasurile cu bratara din silicon, rezistent la uzura, ecologic si fiabil, foarte ieftin si rezistent la variatii de temperatura. Inainte de a face o investitie de anvergura, cum este ceasul, este bine sa se tina cont de anumite criterii, printre care si materialul din care este confectionata cureaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *