Edituri crestine

Traim in vremuri foarte ciudate. Traim intr-o perioada in care banii par sa fie singurul obiectiv al oamenilor. In mod dezamagitor, obtinerea lor scuza orice fel de pacate/minciuni/mijloace. Traim intr-o lume care pare sa-si fi pierdut credinta, ceea ce este foarte periculos pentru viitorul nostru.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca este cu atat mai important sa ne intoarcem la cuvantul Domnului si sa ne aducem aminte ca suntem toti datori cu o moarte. Nu luam nimic cu noi dar raspundem pentru fiecare fapta pe care am facut-o pe acest pamant. Ar fi bine sa ne aducem aminte cat mai des de aceste lucruri si sa facem tot posibilul pentru a nu ne pierde sufletul. Pentru ca, mai mult ca sigur, sufletul nostru este singurul lucru important pe care il putem pierde.

Cat despre credinta, nu ar fi rau sa citim ceea ce alti credinciosi au vazut sau au trait inaintea noastra. Experientele lor, trairile lor sunt pline de invataturi care ar putea sa ne deschida ochii. Intelpciunea batranilor nu a fost mereu apreciata pe degeaba.

Daca vreti sa cititi astfel de carti si sa faceti o fapta buna in acelasi timp, va recomand sa intrati pe site-ul Edituricrestine.ro. Acolo o sa gasiti cele mai bune carti, cele mai bune edituri si, bineinteles, cele mai bune preturi de pe piata.

Cat despre partea cu fapta buna, trebuie sa stiti ca o parte din incasarile stranse din vanzarea cartilor crestine vor fi folosite pentru a ajuta oamenii in nevoie. Cum este posibil acest lucru? Simplu. Site-ul a fost infiintat cu scopul generarii de venituri din vanzarea de carti crestine, Biblii, cadouri crestine cat si din alte produse in cadrul librariei, venituri care mai apoi vor fi investite in cazuri umanitare, proiecte si actiuni de misiune crestina.

Care sunt aceste proiecte? Printre altele s-ar putea mentiona salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie prin asigurarea partiala sau totala a costului tratamentului sau a interventiei chirurgicale sau proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos prin organizarea, implementarea si dezvoltarea de proiecte de misiune crestina prin asociatia lor.

biblia ntr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *