Firma de curatenie

Cu totii stim ce inseamna o firma de curatenie insa putini am apelat la astfel de servicii. In ultima perioada s-au dezvoltat o multime de astfel de firme, in orasele mari in special. Actualmente exista o multime de firme de curatenie care ofera servicii de calitate care te ajuta sa ai mai mult timp liber si se ocupa de ceea ce tu nu poti face din lipsa de timp.

Intrebarea pe care multi manageri si-o pun este urmatoarea: este mai profitabil sa angajeze o menajera permanenta sau sa apeleze la serviciile unei firme de curatanie specializate? Din cauza ca birourile sunt populate zi de zi de angajati si clienti, curatenia si ordinea ar trebui sa reprezinte un lucru esential pentru managerul biroului respectiv.

In general, un angajat isi petrece minim opt ore intr-un birou, cinci/sase zile din sapte. Lucreaza, vorbeste cu colegii de birou, respira aerul din birou, mananca, ceea ce duce la aparitia mizeriei. Pentru a imbunatati serviciile de curatenie si pentru a reduce costurile, managerii au ales in ultima vreme sa opteze pentru serviciile unei firme de curatenie, sa externalizeze serviciile de curatenie apeland la o firma de curatenie profesionala.

Care sunt motivele pentru care directorii de companii apeleaza la serviciile profesionale de curatenie? Eficienta acestor servicii, costurile reduse, disponibilitatea, sunt doar cateva din avantajele oferite de o firma de curatenie. Cea mai buna solutie pentru ca un birou sa straluceasca de curatenie. Firmele de curatenie mai prezinta un avantaj major: detin personal specializat si profesionist care stie cum si ce trebuie sa faca sa curete in mod eficient mobila, mocheta, obiectele sanitare si geamurile dintr-un birou.

Un alt avantaj deloc de neglijat este urmatorul: in momentul in care un manager apeleaza la serviciile unei firme de curatenie nu mai trebuie sa isi faca griji cu privire la achizitionarea de consumabile si diverse produse de curatenie. Apeland la o firma profesionala de curatenie, scapi de toate aceste griji.

Firma de curatenie isi poate trimite angajatii sa faca curatenie oricand, la orice ora, ori inainte ca angajatii sa isi faca aparitia la birou, ori dupa programul de munca. In general, pachetul de servicii de curatenie al unei astfel de firme include curatarea si spalarea podelelor din birouri si holuri, curatarea cailor de acces, curatarea mobilierului, stergerea prafului, igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, spalarea geamurilor si curatarea salii de mese si bucatariei.

Nu doar managerii si directorii de companii apeleaza la firmele de curatenie. Si romanii obisnuiti ce detin apartamente sau vile incep sa apeleze din ce in ce mai des la firmele de curatenie fie din lipsa de timp, fie ca prefera sa lase aceasta sarcina in mainile unor profesionisti. Daca urmeaza sa apelezi la serviciile unei astfel de firme iti recomandam sa tii cont de unele criterii precum pretul (pe ora sau pe metru patrat curatat) pachetul de servicii pe care il ofera firma dar si de flexiblitatea programului si modalitatea de plata al acestor servicii. Pentru mai mult timp liber, apeleaza cu incredere la serviciile unei firme de curatenie Cluj.

curatenie

One Response to “Firma de curatenie”
  1. Curatenie Bec June 4, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *