Firma de transport frigorific

Ai o afacere si ai nevoie ca produsele comestibile proaspete sa fie transportate in siguranta la destinatie? Atunci stii cu siguranta ca transportul frigorific este cea mai buna solutie pentru ca acestea sa ajunga in deplina siguranta, in cele mai bune conditii. De o buna bucata de vreme deja, transportul frigorific reprezinta cea mai folosita metoda de transport a alimentelor perisabile devenind o industrie extrem de populara in ultima vreme.

Siguranta alimentelor tale este foarte importanta, transportul lor pe distante mari putand deteriora marfa in cazul in care nu este pastrata la o temperatura optima. Transportul frigorific se foloseste in mod special in domeniul farmaceutic sau in cazurile in care incarcatura necesita pastrarea la anumite temperaturi. Exista firme de transport frigorific care ofera optiunea de transport frigorific.

In cazul in care ai de transportat cantitati mai mici de marfa precum alimentele sau bauturile care necesita racire, pentru a le pastra reci, firmele de transport frigorific folosesc pungi de gheata sau gheata carbonica. Acestea pot pastra temperatura timp de cateva ore, pana la cateva zile. Daca ai nevoie ca produsele care necesita pastrarea la rece sa fie livrate la un anumit eveniment precum o aniversare sau o nunta, ai posibilitatea de a inchiria o remorca frigorifica sau sa apelezi la o firma specializata care sa iti transporte marfa fara ca aceasta sa aiba de suferit.

Daca cantitatea de marfa este mai mare, firma respectiva va folosi dube sau camioane frigorifice. Acestea sunt echipate cu instalatii frigorifice care pastreaza incarcatura la o temperatura constanta aceasta temperatura putand fi reglata in functie de cerintele clientului. O firma de transport frigorific poate sa transporte vaccinuri sau produse medicale care necesita temperaturi extrem de scazute.

Chiar daca reprezinta cea mai buna modalitate de transport, frigorificul este si cel mai scump daca tinem cont de costurile combustibilului consumat pentru a tine temperatura constanta. Majoritatea din firme folosesc transportul frigorific pentru cantitati mai mari de marfa. Clientii principali pentru spitalul frigorific sunt spitalele, institutele de cercetare si centrele medicale deoarece unele articole medicale cum ar fi vaccinurile sau medicamentele speciale necesita temperaturi scazute.

Si industria alimentara este unul din principalii clienti ai firmelor de transport frigorific deoarece majoritatea produselor alimentare precum carnea, pestele, branzeturile, mezelurile necesita temperaturi specifice de pastrare. Doar o firma de transport frigorific dispune de tehnologia necesara menita sa monitorizeze transportul in permanenta, singura care garanteaza ca marfa perisabila va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.

Iata ce iti pune la dispozitie o firma specializata in transport frigorific:
Un numar mare de autoutilitare cu lift, conduse de soferi profesionisti;
Profesionalism in domeniul transportului de marfa perisabila;
Soferi profesionisti, capabili sa isi indeplineasca sarcinile repede si sigur, bazandu-se pe o experienta indelungata;
Oferirea celor mai optime solutii, raportate la situatia specifica si intelegerea in totalitate a nevoilor clientilor;

Oricat de mari ar fi distantele ce trebuie parcurse, soferii unei firme de transport frigorific sunt mereu pregatiti sa parcurga distantele necesare pentru ca marfa ta sa ajunga in deplina siguranta la destinatie atat in interiorul tarii cat si in U.E.

Doar cu Alphatrans, firma transport frigorific, gasesti servicii profesionale, la cele mai bune preturi.

transport-frigorific

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *