Happy Credit – un partener de incredere pentru nevoile tale

Cu totii vrem la un moment dat sa ne cumparam anumite lucruri pe care poate nu ni le permitem. Unii vor un telefon nou, altii un televizor, o masina de spalat rufe sau un frigider. Evident, altii au planuri si mai mari si vor sa-si cumpere o casa sau o masina.

Insa, putini sunt oamenii care au banii pentru a face acest lucru pe loc. Marea majoritate dintre noi avem nevoie fie sa adunam bani ani grei, fie sa facem un credit. Creditele pot fi facute la banca sau la institutiile financiare nebancare. Eu prefer a doua varianta, deoarece pot face un imprumut rapid si nu trebuie sa mai astept atat de mult ca la banca.

In plus, am deja un credit la o banca si cu siguranta nu as mai primi altul. La institutiile financiare nebancare nu conteaza acest lucru. Poti imprumuta o multime de bani si nu intereseaza pe nimeni daca tu mai ai sau nu un credit. Tot ce conteaza e sa te tii de promisiune si sa virezi bani in cont in fiecare luna pentru a-ti plati rata.

Sumele pe care le poti imprumuta de la astfel de institutii pot fi la fel de mari ca cele pe care le poti imprumuta de multe ori de la banci. De exemplu, la Happy-Credit.ro poti opta pentru un credit cu garantie imobiliara si poti imprumuta intre 5.000 si 225.000 lei. Imprumutul se acorda destul de repede si te vei bucura de banii primiti intr-un timp mai scurt decat ai fi crezut.

Imprumutul pentru nevoie personale cu garantie imobiliara iti va fi acordat de Happy Credit simplu, transparent si fara limita de varsta. Sunt insa doua aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul: documentele necesare si costurile creditului.

Pentru un astfel de credit ai nevoie de o serie de documente care nu trebuie sa lipseasca: CI aplicant si proprietar, certificatul de casatorie/divort/deces, cererea de credit tip Happy (poate fi descarcata de pe site), actul care sa ateste proprietatea pe care o detii, cadastru si intabulare, certificat fiscal si extras de cont. In privinta costurilor creditului trebuie sa stii ca in pret sunt incluse urmatoarele costuri: comisionul de acordare, raportul de evaluare, polita de asigurare si taxele notariale.

Daca te intereseaza imprumuturile de la Happy Credit intra pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *