Idei de cadou pentru iubita mea

Ai rămas fără idei și nu mai știi ce cadou să îi faci iubitei tale? Pe internet vei găsi cu siguranță cadoul perfect pentru ea, magazinele online de cadouri îți oferă diversitate și prețuri rezonabile. Poți alege dintre sutele de cadouri unul care să i se potrivească doar ei.

Noi ti-am făcut o listă cu top 7 cadouri doar pentru iubita ta!

Primul cadou la care ne-am gândit este unul prin care îți vei exprima dragostea în cuvinte. Cuvântul love transformat în litere luminoase, iti va lumina atât ziua cât și camera preferată. Probabil l-ai văzut la evenimentele cum ar fi o nuntă sau o aniversare de căsătorie, acum îl poți avea chiar in casa ta sau îl poți face cadou persoanei iubite.

Când e despre iubire atunci gândul ne fuge la inimioare și la jumătatea noastră. Al doilea cadou care, cu siguranță, o va bucura este rama foto cu inimă care leviteaza. Acest obiect de decor va fi în centrul atenției deoarece va păstra fotografiile voastre la loc de cinste. Dacă vei alege să-l achiziționezi îți putem garanta că va fi foarte apreciat. Nu de alta dar este un cadou romantic.

În topul nostru de cadouri pentru o femeie pe locul trei se află stick-ul ruj. Fie ca alegi să cumperi un cadou pentru iubita sau soția ta acest stick USB în formă de ruj este un produs util pe care îl va avea tot timpul cu ea. Are o capacitate mare de stocare și poate fi ușor atașat cheilor de acasă. Micuț drăguț și cel mai important foarte practic.

Locul 4 este ocupat de un set de 3 lumânări romantice. Poti sta fără grijă atunci când vrei să organizezi o seară romantică, nu mai ai de ce să îți faci griji, uiți de ceară topită și de chibrituri. Aceste lumanari romantice imită foarte bine flăcările unei lumânări normale.

Dacă iubita ta este pasionată de sport și mănâncă sănătos atunci îți sugerăm acest cadou set sare și piper în formă de avocado. Deși are locul 5 în topul nostru nu este de neglijat. Solniță în formă de avocado va fi mereu pe masa voastra ca să vă reamintească că nu putem trăi fără condimente atât în viața de zi cu zi cât și în cuplu.

I-ai promis că o vei duce la Paris, a trecut ceva timp de atunci și tot aici sunteți. Ca să îți mai speli din păcate îți sugerăm să îi faci cadou acest set de patru căni Turnul Eiffel, asa are Parisul in fiecare zi la ea acasa. Va puteti savura cafeaua preferata, in stil parizian, alaturi de prieteni chiar la voi in bucatarie. Noi l-am clasat pe locul 6.

Ultimul cadou din lista noastra este bateriea externa cu oglinda. Un cadou genial pentru iubita ta. O poti contacta pe mobil oricand iar ea va fi intodeauna gata de intalnire sau de un selfie. Foarte practica aceasta baterie externa cu oglinda este de nelipsit din geanta oricarei femei.

Lista de mai sus sugereaza doar cateva dintre sutele de cadouri pentru ziua indragostitilor sau cadouri pentru ocazii diverse pe care le poti achizitiona pentru iubita ta. Intra pe www.incredible.ro si alege un cadou formidabil pentru ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.