Mogo – Solutia ideala pentru leasing auto rulate

Ai gasit masina second hand pe care o cauti de atata timp? Vrei sa cumperi maine masina second hand respectiva si nu ai toti banii de care ai nevoie? Ei bine, in acest caz solutia ideala se numeste Mogo. Mogo este o firma ce ofera credite rapide ifn pentru cei care doresc sa isi cumpere o masina second hand si nu detin la momentul respectiv intreaga suma pentru a cumpara masina dorita.

Conditiile pentru a obtine credite rapide ifn la Mogo sunt extrem de accesibile oricui si intreg procesul pentru obtinerea unui imprumut se deruleaza foarte rapid si fara bataie de cap. Astfel, pentru leasing auto rulate tot ceea ce ai nevoie este sa fii cetatean roman cu varsta minima de 21 de ani, sa ai o carte de identitate permanenta, sa stii exact ce masina second hand vrei sa achizitionezi si sa detii cel putin 20% din valoarea masinii second hand pe care urmeaza sa o cumperi pentru ca cei de la Mogo iti vor oferi diferenta de 80% din valoarea masinii.

Odata indeplinite aceste conditii, poti depune cererea de finantare, iar in cel mult 15 minute cei de la Mogo iti vor da raspuns cu privirea la cererea de finantare leasing auto rulate. Prin urmare, daca alegi ca solutie de finantare leasing auto rulate pe cei de la Mogo, vei beneficia de un credit in cel mai scurt timp, de conditii foarte bune de rambursare a creditului, dar si de siguranta unui credit transparent cu privire la rata dobanzii si a comisionului practicat.

Un mare avantaj al programului de leasing auto rulate al celor de la Mogo este faptul ca poti fi eligibil pentru credite rapide ifn chiar daca ai un istoric negativ in Biroul de Credit.

Mai mult decat atat, la Mogo poti beneficia si de credit cu garantie auto. Acest credit cu garantie auto presupune ca tu sa soliciti un imprumut pe care il girezi cu masina pe care deja o detii. Cu alte cuvinte, iti amanetezi masina pentru a obtine un credit de care ai nevoie la un moment dat.

Avantajul oferit de acest credit cu garantie auto al celor de la Mogo este faptul ca poti folosi masina in continuare, in timp ce ai acest credit de rambursat. Tocmai de aceea acest credit cu garantie auto este mai multe decat doar un amanet auto, el fiind numit Leaseback. Programul de amanet auto sau Leaseback este unul perfect legal si foarte sigur, acest program fiind supravegheat de catre BNR si fiind reglementat in cadrul legal sub care functioneaza institutiile financiare nebancare.

Perioada de rambursare a unui credit cu garantie auto de la Mogo este de pana la 60 de luni, iar suma maxima imprumutata se poate ridica pana la 45000 de lei.

Alege sa iti cumperi chiar acum masina second hand pe care ti-o doresti de atata timp si apeleaza la credite rapide ifn de la Mogo. Vei gasi cele mai bune conditii de finantare pentru leasing auto rulate din intreaga tara si totul se va derula foarte rapid. Mogo este cu certitudinea solutia perfecta pentru leasing auto rulate.

Young couple reading documents to buy a new car in the car dealership. The concept of buying a new car.

Leave a Reply

Your email address will not be published.