Motive pentru care să alegi transportul auto pe platformă

Șoferii, experimentați sau nu, știu că de cel mai multe ori, accidentele sau defecțiunile la mașină se întâmplă în cele mai nepotrivite momente sau chiar în cel mai nepotrivite locuri. Din păcate, nimeni nu este ferit de aceste episoade nefericite.

De aceea, niciodată nu strică să ai la îndemână cunoștințe despre o companie care te poate ajuta cu transportul auto pe platformă la orice oră din zi sau din noapte. În acest sens, serviciile de transport auto sunt dintre cele mai diverse ca preț sau ca avantaje, altfel poți opta și pentru închirierile auto de la Romfour atunci când cauți o alternativă la transportul auto pe platformă.

Beneficiile transportului auto pe platformă

Alegând Romfour ești asigurat cu asistență în caz de pană de cauciuc, de baterie „moartă” sau dacă ai rămas fără combustibil în peste 16 țări din Europa. Printre acestea se numără Cehia, Anglia, Lituania, Norvegia. Danemarca și multe altele.

Livrările se fac chiar la adresa celui care solicită ajutorul. Pentru transportul auto pe platformă se folosesc platforme de 4, de 6 sau de 8 metri, în funcție de nevoie. Notă foarte importantă: toate opțiunile sunt asigurate cu CMR. În total, este vorba despre aproximativ o sută de platforme.

La Romfour, cei interesați pot găsi platforme chiar și pentru închiriat. Acest lucru se datorează faptului că această companie are niște valori solide, cum ar fi: siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și nu numai.

Astfel, printre cel mai des oferite servicii se numără: transport sigur de la o destinație la alta, încărcarea și descărcarea autovehiculelor de către conducătorii auto, asigurarea transportului în cazul unor incidente.

Dar avantajele transportului auto pe platformă cu Romfour nu se opresc aici. Din primăvara acestui an putem beneficia de servicii de tractare chiar și pe teritoriul României, nu doar în afara țării. Acest serviciu este disponibil în fiecare zi, indiferent de oră.

Dar cât poate să coste un asemenea serviciu de transport auto?

Atunci când ni se întâmplă un accident, mai ales unul mai grav, departe de casă, într-un moment cel puțin nepotrivit, nimeni nu se mai uită la bani, toată lumea își dorește să rezolve această situație cât mai repede.

Din fericire închirierile auto de la Romfour ne pun la dispoziție niște prețuri foarte avantajoase. De exemplu, pentru platformele de 4 metri suma necesară este de 40 euro/zi, pentru platformele de 6 metri va fi nevoie să scoatem din buzunare 50 euro pentru o singură zi, iar pentru platformele de 8 metri vom avea nevoie de 60 euro.

Dacă vorbim despre țara noastră tarifele sunt cu totul altele: tractarea autoturisme: este 2,5 lei/km, TVA inclus și se poate efectua așa cum am menționat, oriunde în România, iar tractarea microbuzelor este 3,5 lei/km, în aceleași condiții, adică cu TVA inclus, și în orice localitate din România

Și dacă tot ai rămas fără mașină și ai nevoie să fii mereu în altă parte, tot la Romfour găsești o mașină care să te ajute să îți duci la bun sfârșit activitățile. Cel mai des sunt solicitate Dacia Logan, Seat, Renault sau Volkswagen. De asemenea, dacă ai nevoie de ceva mai spațios, poți opta pentru variantele de tip 8+1 locuri. Și în cazuri deosebite există și posibilitatea închirierii autoutilitarelor de tip Fiat.

Un singur lucru trebuie să reții: indiferent de problema mașinii tale, se vor găsi neapărat soluții.

One Response to “Motive pentru care să alegi transportul auto pe platformă”
  1. nacela July 28, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.