O vacanta in Finlanda

Finlanda este numita si „Tara celor o mie de lacuri”. Aceasta este situata in nordul Europei, fiind disputata de-a lungul secolelor de Imperiul Rus si de Suedia. Aceasta tara atrage anual numerosi turisti datorita bogatiei sale culturale, dar si datorita numeroase peisaje superbe pe care aceasta tara le ofera. Veti vedea ca o vacanta in Finlanda ar putea fi exact ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o perioada de liniste in care sa va reincarcati bateriile.

Exista foarte multe locuri de vizitat in aceasta tara. Suomenlinna este o fortificatie realizata de suedezi la mijlocul secolului XVIII-lea. Aceasta face parte din patrimoniul UNSECO, fiind foarte apreciata de numerosii turisti care ajung in aceasta zona. Old Rauma sau Vechea Rauma este centurl istoric al orasului Rauma. Aceasta zona este dezvoltata in jurul bisericii franciscane „Sfanta Cruce”.

Acest oras are o arhitectura unica, iar daca veti ajunge in aceasta tara, nu ar trebui sa-l evitati. Castelul Sf. Olaf este foarte apreciat de turisti. Orasul s-a dezvoltat in jurul acestei fortarete medievale ridicata de suedezi pentru a proteja zona Savona. Daca va veti face din timp planurile pentru o astfel de vacanta, veti constata ca veti face niste economii destul de mari la bani.

Veti ajunge astfel sa vizitati o tara care va ofera o multime de lucruri si veti experimenta viata din Finlanda la un pret destul de mult pe sejur. Cu siguranta veti aprecia extrem de mult aceasta tara si nu ar trebui sa o omiteti atunci cand va veti decide sa o vizitati.

Veti constata ca ea va va oferi tot ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o vacanta foarte placuta in care sa va puteti reincarca bateriile. Finlanda va fi o alegere excelenta pentru voi, aceasta tara oferindu-va o multime de lucruri interesante pe care sa le descoperiti.

One Response to “O vacanta in Finlanda”
  1. Inchirieri auto Bucuresti December 8, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *