Păreri de la client Gradinamax despre flori ce se pot planta vara și cele mai bune semințe de flori

Ai mai dori flori în curtea și grădina ta dar ești de părere că e prea târziu să mai poți face ceva? Deși este adevărat că multe din plantele de grădină au cele mai propice perioade de plantare primăvara sau toamna, este posibil să faci plantări și vara. Trebuie doar să respecți anumiți pași, ținând cont de faptul că vara temperaturile sunt mai ridicate, iar plantele au nevoie de mai multă apă și atenție, în special în cazul plantelor tinere. Cu toate astea, există multe plante iubitoare de soare și căldură, ceea ce înseamnă că ai multe opțiuni pentru îmbunătățirea grădinii chiar și în sezonul cald.

Eu am experimentat mult cu grădina mea până am aflat ce merge și ce nu merge. Am testat, de asemenea, mai mulți furnizori de semințe și răsaduri, îndreptându-mă din ce în ce mai mult spre cei din mediul online, datorită diversității de produse dar și a contextului actual. I-am găsit astfel pe cei de la Grădinamax și nu a durat mult până mi-am luat primele semințe și plante de la ei. Dacă vă întrebați de Grădinamax păreri, nu pot decât să vă spun că toate comenzile au corespuns, plantele s-au dezvoltat foarte bine la mine în grădină, iar diversitatea produselor este mai mult decât ți-ai putut dori. Totuși, să trecem la subiectul discutat, și să vă dezvălui un număr de flori ce pot fi plantate cu succes vara.

  • Crăițele

Crăițele sunt mari iubitoare de soare, deci nu se vor supăra dacă le amplasezi în zonele călduroase ale grădinii tale. Ai grijă doar să le uzi periodic și să le oferi îngrășământ, pentru a te putea bucura de florile lor frumoase. Adevărul e că prea puțini rezistă culorilor vii ale acestor flori, ce au puterea să îți aducă zâmbetul pe buze și să îți însenineze ziua. Unde mai pui că nu au nevoie de îngrijiri speciale. Deși majoritatea din noi suntem obișnuiți cu crăițe galbene sau oranj, la Grădinamax vei găsi un număr impresionant de crăițe sub formă de semințe. Din nou referitor la Grădinamax păreri nu am ce să comentez, având în prezent cel puțin șase varietăți de crăițe în grădină. 

Crăițe Gradinamax

  • Hibiscus

Este imposibil să treci pe lângă o tufă de hibiscus și să nu îți întorci privirea, fascinat(ă) de florile mari și colorate ale acestei plante. De asemenea iubitoare de soare și căldură, aceste plante înfloresc până toamna târziu în condiții optime. Ideal ar fi ca poziția hibiscusului să fie una în care planta este ferită de vânt și curenți puternici de aer. Un alt sfat ar fi aplicarea îngrășământului, deoarece planta iubește solurile fertile. 

  • Echinacea

Echinacea purpurea, în special, este o plantă preferată nu doar pentru frumusețea florilor, dar și pentru proprietățile sale de antibiotic natural, fiind folosită sub formă de ceai sau decoct. Are flori de culoare roz, abundența luminii naturale stimulând procesul de formare a florilor. Solul bine drenat și bogat în nutrienți va aduce un aport semnificativ la înflorirea plantelor, iar grădina se va umple de culoare și veselie. Echinacea este preferată și de fluturi și insecte benefice pentru grădină, cum ar fi albinele, deci ai un motiv în plus să le plantezi.

  • Verbena

Această plantă cu flori disponibile într-o multitudine de culori este ideală pentru ghivece atârnătoare, jardiniere și vase plasate la o oarecare înălțime, deoarece vorbim de o plantă curgătoare. Cu alte cuvinte, este soluția ideală acolo unde vrei să creezi perdele de flori colorate, acest lucru fiind posibil cu semințele de verbena. La Grădinamax găsești mixuri colorate gata pregătite pentru a fi sădite. Vei fi surprins(ă) să afli că verbena nu este o plantă pretențioasă, dezvoltându-se foarte bine atât în ghivece, cât și direct în grădină. Totuși, ai grijă să le pui unde au parte de mult soare, dacă îți dorești o înflorire bogată.

Verbena - Gradinamax

  • Roata de foc sau Gaillardia 

O floare cu culori intense, ce va transforma o grădină sau curte plictisitoare într-un spațiu vesel, plin de viață. Centrul florii este de un roșu intens, în timp ce vârfurile sunt galbene, motiv pentru care această plantă a primit acest nume. Este deosebit de apreciată pentru că înflorește pentru perioade foarte lungi, ceea ce înseamnă că te vei bucura de flori mult peste așteptări. Desigur, este importantă și o fertilizare adecvată pentru sporirea înfloririi. Nu necesită atenție deosebită, dar va aprecia dacă nu este plasată în calea curenților de aer. Chiar dacă nu vei găsi păreri pe Grădinamax despre această floare, îți recomand să încerci pentru că vei fi surprins(ă) de rezultat. 

No Responses to “Păreri de la client Gradinamax despre flori ce se pot planta vara și cele mai bune semințe de flori”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *