Piscina cu încălzire – căldură ca în timpul verii, chiar și în anotimpurile mai răcoroase!

O piscină încălzită este o soluție pe termen lung pentru utilizatorii care preferă să aibă o oază de relaxare la îndemână, în orice anotimp (mai ales dacă este vorba despre o piscină interioară). Excelentă începând de la jumătatea primăverii și până toamna târziu, o piscină cu încălzire este ideală pentru familiile care preferă să-și petreacă weekend-urile acasă, împreună.

Apa este încălzită la o temperatură ce poate ajunge până la 30 °C, iar avantajele pe termen lung sunt extraordinare din punct de vedere al economisirii. Atunci când este vorba de încălzire piscine (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/sisteme-de-incalzire-piscina/ o să găsești o multitudine de opțiuni care îți vor oferi alternative de top pentru variate modele de piscine exterioare, îngropate sau supraterestre), o astfel de instalație este “cireașa de pe tort”, care îți oferă multiple posibilități de distracție, împreună cu familia, prietenii și invitații, în orice anotimp.

Descoperă avantajele oferite de o astfel de piscină cu fiecare utilizare zilnică, începând cu încălzirea cu rapiditate a apei, doar într-un singur ciclu de folosire, până la o temperatură de 7-8 °C. Nivelul de utilizare a unei astfel de piscine crește cu până la 3 luni, ceea ce înseamnă că poți beneficia de facilitățile oferite de către o astfel de instalație mai mult timp decât o piscină exterioară fără astfel de dotări. În funcție de agentul utilizat pentru sistemul de încălzire (panouri solare, electric, pompe de căldură sau schimbătoare de căldură) beneficiezi de costuri reduse până la zero (în cazul panourilor solare), un nivel scăzut de mentenanță și economii pe termen îndelungat.

Accesează Piscine Pacific pentru a descoperi întreaga gamă de facilități și cele mai accesibile soluții de încălzire pentru piscină, precum și o serie de opțiuni inovative, care contribuie la creșterea perioadei de utilizare a oricărui tip de piscină. Dotarea piscinei exterioare cu echipament de încălzire performant îți oferă creșterea nivelului de rezistență în timp a acestui accesoriu al locuinței tale, pentru că sporește capacitatea de acțiune împotriva substanțelor corozive, într-un interval de temperatură cuprins între – 25°C și + 125°C.

Bucură-te de avantajele oferite de piscina ta, începând cu sfârșitul lunii aprilie și până la finalul lunii octombrie, fiind un sistem de încălzire îți oferă maximul de utilizare, cu un raport preț-calitate fără egal. Economisește bani, beneficiezi de un plus de confort pentru aproape întreg anul și îți oferi plăcerea de a te delecta cu apă încălzită la temperatura dorită, ori de câte ori dorești. Descoperă și tu avantajele oferite de o piscină cu încălzire, care îți va face viața mult mai frumoasă, la fiecare utilizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *