Promoveaza-ti site-ul prin servicii SEO dedicate

De ce este necesar sa iti promovezi site-ul prin SEO (Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization) sau servicii de promovare site web Google? Pentru ca motoarele de cautare colecteaza date de tot felul despre paginile de internet, precum: viteza de incarcare a intregului site, numele domeniului, numarul si calitatea legaturilor catre site-ul ce gazduieste pagina si catre pagina respectiva in particular, titlul paginii, adresa URL a paginii, cat de des este innoit continutul site-ului, existenta sau lipsa unui continut duplicat, structura de linkuri interne a intregului site etc.

Vizitele provenite din motoarele de cautare importante pentru un site, deoarece, prin intermediul acestor cautari, utilizatorului i se sugereaza paginile care sunt cel mai relevante pentru cautarea lui, in acest fel dispare riscul ca acesta sa petreaca timp inutil cautand rezultatele de unul singur sau, mai rau, ca acesta sa renunte la a mai cauta ceea ce are nevoie. In plus, click-urile aduse de motoarele de cautare sunt cele mai rentabile, avand in vedere ca ele atrag oameni interesati de continutul site-ului, utilizatori care vor petrece cu siguranta mai mult timp pe acel site.

Optimizarea SEO presupune implementarea unor solutii care sa creeze o imagine mai buna pentru motoarele de cautare, pentru ca acestea sa furnizeze utilizatorilor informatiile esentiale despre site-ul tau. Totodata SEO contribuie la crearea unei perceptii si reputatii mai bune in ceea ce priveste produsele sau serviciile furnizate de catre site-ul tau. Optimizarea SEO duce la reducerea cheltuielilor cu promovarea online.

Iata care sunt cele mai importante tehnici folosite de profesionisti pentru optimizarea SEO:

– Crearea unui site user-friendly – Structurarea echilibrata si rationala a fiecarei pagini este una dintre conditiile de baza in SEO. Ca sa intelegi o sa iti dau un exemplu foarte sugestiv: un site prietenos cu utilizatorul este la fel ca o casa ingrijita in care oaspetii se simt foarte bine.

– Crearea de continut consistent si relevant – crearea unui continut de calitate, actual si relevant, care aduce valoare vizitatorilor, inspira incredere acestora si contribuie la optimizarea SEO. Cel mai important efect pozitiv asupra site-ului tau este ca ajuta la cresterea naturala a pozitiilor in motoarele de cautare, pentru ca un continut de calitate atrage cu siguranta mult mai multi cititori.

– Optimizarea SEO reduce riscurile – O analiza SEO ajuta la monitorizarea gradului de optimizare a site-ului si prezentarea unor solutii in caz de necesitate (spre exemplu: gasirea si solutionarea unor erori ale site-ului precum celebra eroare 404, continut duplicitar, etc.).

– Cresterea pe termen lung – O firma de optimizare profesionista a site-urilor va tine cont de rezultatele pe care vrei sa le obtii si te va ajuta sa faci un plan pe termen lung, care sa contina strategia, obiectivele, precum si actiunile concrete care trebuie indeplinite pentru a ajuta site-ul (cresterea calitatii site-ului tau si, respectiv, cresterea profiturilor).

Daca vrei sa afli mai multe poti gasi mai multe informatii pe Wikipedia.

promovare-site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *