Romanul s-a nascut sa fie blogger

Exista vorba aia “romanul e bun la toate”, mai ales cand vine vorba despre politica, fotbal, masini si cucerirea femeilor. Practic, romanul e blogger numai ca nu stie.

Ca blogger trebuie sa fii atotstiutor: trebuie sa scrii bine, trebuie sa scrii des, trebuie sa oferi consultanta, trebuie sa participi la toate evenimentele, trebuie sa organizezi evenimente, trebuie sa-ti dai cu parerea cand vine vorba despre absolut orice, trebuie sa fii la curent cu toate stirile, trebuie sa socializezi cu toata lumea, trebuie sa-ti alegi/inventezi o nisa, … si m-am cam saturat de cuvantul trebuie!

Asadar tot romanul ar trebui sa aiba un blog. Daca tot avem o gramada de experti social media, putem suporta “experti” si din alte domenii.

Ah da, bloggingul e foarte asemanator cu politica. Multi se apuca de el si cred ca stiu despre ce e vorba dar putini rezista. Toti vor sa ajunga cei mai buni dar putini reusesc. Toti cred ca singura metoda de a ajunge printre cei mai buni este sa-i pupi in fund pe cei care au reusit.

P.S Imi place la nebunie cand bloggerii noi dau sfaturi despre cum se face blogging, cand virginii dau sfaturi de seductie si mai ales cand toti prapaditii cu un blog de maxim cateva luni se vand pentru cativa centi.

7 Responses to “Romanul s-a nascut sa fie blogger”
  1. Postolachi Dumitru December 6, 2011
  2. Boogie December 6, 2011
  3. Andrada December 6, 2011
  4. Manuel December 7, 2011
  5. Mihai Motrescu December 9, 2011
  6. Pato Basil December 9, 2011
    • admin December 14, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *