Sanatate in farfurie

Zi de zi suntem asaltati de stiri sau informatii care ne spun cat de periculoase pot fi anumite alimente si ce maladii grave pot provoca. Ajungem sa fim panicati si sa tragem concluzia ca nimic din ceea ce consumam nu ne mai face bine.

Intr-adevar, sunt anumite produse care contin aditivi, E-uri si alte substante care pe termen lung provoaca boli grave. Insa anumite alimente nu trebuie trecute cu vederea, mai ales daca sunt achizitionate de la branduri cu traditie, ce ofera produse controlate si sanatoase.

Este si cazul Deliciosului de Vaslui, brand al Grupului de firme Safir, care de 27 de ani ofera consumatorilor sanatate in farfurie. De ce? Pentru ca ceea ce ofera este de calitate. Puii sunt crescuti la sol, in libertate, intr-un mediu controlat si biosecurizat. Furajele sunt din fabrica de nutreturi proprie. De asemenea, puii sunt verificati periodic, pentru a se asigura sanatatea perfecta a acestora. Deliciosul de Vaslui si-a propus sa demonteze miturile legate de carnea de pui. Acesta carne este foarte sanatoasa si recomandata unui grup extins de persoane: este buna pentru copii, pentru persoanele cu probleme de sanatate si pentru cei care tin diete.

Iata cateva dintre beneficiile carnii de pui:

1. Este bogata in proteine slabe si are un continut scazut de grasimi. De aici reiese faptul ca aceasta carne este ideala pentru a avea o dieta echilibrata. Carnea de pui este recomandata tuturor celor care doresc un stil de viata sanatos.

2. Este un antidepresiv natural. Mancand carne de pui, nivelul de serotonina din creier se mareste. Astfel, starea de bine revine si stresul este limitat.

3. Datorita proteinelor, oasele devin mai puternice si pot fi prevenite anumite probleme ale oaselor.

4. Ajuta inima. Consumand carne de pui, nivelul de homocisteina scade. Homocisteina este un aminoacid ce poate cauza grave probleme cardiovasculare.

5. Este bogata in Fosfor. Se stie ca fosforul este fundamental pentru dinti si oase, dar si pentru rinichi, ficat si pentru functionarea sistemului nervos central. Carnea de pui este una dintre cele mai bune surse naturale de Fosfor.

6. Contine Seleniu din abundenta. Este un oligoelement important pentru buna functionare a glandei tiroide, a hormonilor si a sistemului imunitar.

7. Continut ridicat de vitamina B6. Mancand pui vei mentine sanatatea vaselor de sange vei avea mai multa energie.

8. Este bogata in niacina (sau B3). Aceasta vitamina este cunoscuta pentru prevenirea cancerului si alte anomalii ale ADN-ului. De asemenea, vitamina B3 participa in metabolismul proteic, lipidic, glucidic, mineral, normalizand functia suprarenalelor.

9. Mentine sanatatea ochilor. Carnea de pui contine cantitati mari de retinol, alfa-caroten, beta-caroten si licopen. Aceste elemente sunt fundamentale pentru sanatatea ochilor.

10. Contine si o cantitate semnificativa de riboflavina (vitamina B2). Astfel, sunt reduse problemele pielii si aceasta se va vindeca mai repede.

Dupa cum vedem, carnea de pui este o sursa importanta de sanatate pentru tine si familia ta. Consumata regulat, fara a se exagera insa, si introdusa in meniuri gustoase, carnea de pui va fi mereu preferata familiei tale. Pentru o siguranta mare in ceea ce priveste calitatea, alege Deliciosul de Vaslui, care iti ofera numai carne proaspata, sanatoasa si atent selectionata pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.