Scaun auto Georgia pentru copii

Daca urmeaza sa ai un copil sau daja ai un copil, atunci probabil ca stii ca nu il vei putea lua cu tine in autorurism, decat intr-un scaun special conceput pentru el. Oferta de scaune auto copii, este foarte mare si variata. Un model adecvat variaza pe grupe de varsta, este de calitate foarte buna si trebuie sa il mentina pe cel mic intr-o pozitie sigura in cazul unui impact.

La magazinul online Kidscare.ro, vei gasi scaune auto copii care intrunesc aceste calitati si satisfac cele mai exigente gusturi si cerinte. Prin alegerea, de exemplu, a unui scaun auto Georgia isofix kidscare, copilul ta va avea confortul si siguranta de care are nevoie. Acest scaun special are un design modern si ergonomic si poate fi utilizat pentru o perioada indelungata, deoarece este recomandat pentru copii cu greutate de 9-36 kg.

Sistemul isofix rigid al scaunului ofera siguranta sporita si inlatura riscul unei montari incorecte, dispune de centura de ancorare(Top Tether), spatarul este reglabil in 4 pozitii, de la pozitia de drum pana la cea de somn, tetiera este reglabila pe inaltime. Instalarea scaunului se face rapid si in conditii de siguranta maxima. Partea de sezut a scaunului este realizata din material moale, ce confera modelului confort sporit mai ales la drum lung si are sistem de protectie laterala in caz de impact.

Tapiteria este confectionata din material de calitate, moale si placut la atingere, ce lasa piela bebelusului sa respire. Husa este detasabila si se poate curata. Acest scaun se poate instala in masina cu sau fara isofix, numai cu fata la directia de mers. Scaunul auto a fost supus testelor de siguranta de catre Compania TUV Rheinland Group.

Pe site-ul Kidscare.ro gasesti oferte de scaune auto isofix care respecta toate standardele privind securitatea. Calatoria in masina, impreuna cu copilul tau, va fi interesanta si, de ce nu, plina de provocari. Scaunul auto isofix imbina perfect confortul cu siguranta. Fiind recomandat pentru bebelusii si copii de la 0 la 36 kg, el poate fi utilizat pentru o perioada indelungata de timp. Scaunele auto speciale de la Kidscare beneficiaza de certificate de siguranta ECE R44-04.

Va doresc drum bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *