Sfaturi esentiale pentru un corp impecabil

Foarte multe persoane considera ca dezvoltarea masei musculare este foarte simpla si trebuie doar sa mearga la sala pentru a obtine musculatura dorita. Expertii de la Balkan Pharmaceuticals explica, insa, ca este nevoie de mai mult de atat, iar cresterea masei musculare se bazeaza pe mai multe elemente cheie, care trebuie sa fie atinse pentru a se obtine rezultatele dorite. Acestea includ urmatoarele aspecte:

Administrarea de steroizi utili

Persoanele care vor sa obtina o masa musculara bine definita intr-un timp scurt au nevoie de ajutor. Unul dintre cei mai cautati steroizi de pe piata, in prezent, este Anapolon 50 Balkan. Este important ca inainte de a lua astfel de steroizi, persoana interesata sa tina cont de faptul ca va trebui sa discute cu un specialist care sa poata prescrie un ciclu corespunzator, conform nivelului de pregatire al persoanei care se antreneaza.

Antrenament cu greutati cu intensitate progresiva

Antrenamentul cu greutati cu intensitate progresiva este cel care determina organismul sa se adapteze si sa formeze noi tesuturi musculare. In momentul in care este depus un efort considerabil pentru a face sport, fibrele musculare se rup, iar organismul suplimenteaza productia de noi fibre, mai puternice, care sa sustina efortul facut. Prin urmare, antrenamentele progresive sunt cu siguranta un pas important pentru construirea unei mase musculare optime.

Alimentatia potrivita ajuta la cresterea masei musculare

Alegand cele mai potrivite elemente pentru a sustine constructia musculara, rezultatele nu se vor lasa asteptate. Este important ca alimentatia sa contina grasimi de buna calitate, proteine, o cantitate optima de carbohidrati, iar pentru cei care nu stiu cum sa aleaga preparatele pe care sa le consume, cea mai buna varianta ar fi o vizita la nutritionist. In felul acesta, se va obtine regimul alimentar perfect pentru construirea masei musculare.

Odihna si recuperare

Somnul joaca un rol esential pentru un organism sanatos, dar si pentru cresterea masei musculare. Dupa o sedinta de antrenament intens la sala, somnul pe timpul noptii este esential pentru a se obtine cele mai bune rezultate si o musculatura definita. Somnul de calitate asigura si recuperarea organismului dupa efort, astfel incat la urmatoarea sedinta, corpul sa fie din nou pregatit pentru efort.

Perseverenta este foarte importanta

Toti pasii de mai sus trebuie sa fie respectati zilnic pentru ca masa musculara sa creasca. Nu este suficient un antrenament o data pe luna sau o masa sanatoasa o data pe saptamana. Chiar daca vor fi si zile in care meniul va suferi transformari nu foarte sanatoase si va include fast food de exemplu, sau vor fi si nopti pierdute, este important ca in majoritatea timpului programul sa fie respectat constiincios, astfel incat rezultatele sa fie cele dorite.

Atunci cand sunt respectati pasii de mai sus, se va obtine musculatura dorita si rezultatele vor incepe sa se vada dupa prima luna de antrenament sau chiar mai devreme, in functie de exercitiile facute si de abordare. Cu steroizi rezultatele se vad mai repede, iar fara va dura mai mult pana cand rezultatele vor incepe sa fie vizibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *