Sisteme de copiat

Societatea noastra s-a dezvoltat foarte mult in ultimul timp, motiv pentru care si sistemul educational, datorita reformelor a devenit mai eficient.

Astfel, tinerii sunt tot mai bine pregatiti si devin din ce in ce mai dornici sa aiba o cariera incununata de succes.
O facultate buna iti poate asigura un viitor linistit si bine platit, motiv pentru care universitatile apeleaza la un examen de admintere pentru a-si putea selecta viitorii cursanti. In acest fel intervine competitia, fiind mai multe persoane decat locuri disponibile. Cu siguranta, cea mai buna solutie o reprezinta invatatul atunci cand doresti sa treci de un examen sau o evaloare, dar din lipsa de timp si comoditate, multe persoane aleg sa lase pe ultimul moment invatul, dar nu reusesc si astfel intra in panica.

Prin urmare, cuprinsi de disperare ar face tot posibilul ca sa treaca examenul, fie ca vorbim de admitere la facultate, BAC, diverse evaluari sau orice fel de testari ale cunostintelor. In ultimul timp, tot mai mult se cauta noi si noi metode de copiat, iar de la an la an elevii devin tot mai bine pregatiti in acest sens, folosind diverse sisteme complexe care ii pot ajuta sa treaca un examen fara a invata.

Vechile metode de copiere nu mai sunt folosite, fituicile, cartile cu raspunsuri sau scrisul pe banca nu mai sunt preferate de catre elevi sau studenti, deoarece implica un timp si un efort considerabil. Nici pixurile cu ultraviolete nu mai sunt la moda, deoarece pot fi detectate foarte usor, ele emitand o lumina albastra ce poate fi vazuta de catre supraveghetori.

Cele mai des folosite metode de copiere la examen le reprezinta: telefoanele mobile – sunt foarte usor de folosit, se poate cauta rapid pe internet orice informatie de care este nevoie, iar in situatiile mai dificile se poate face o poza care poate fi trimisa unui prieten, in vederea rezolvarii subiectelor si mai apoi, aceasta rezolvare sa fie trimisa pe telefon. O alta metoda folosita de multi este reprezentata de ceasurile inteligente, unde poate fi stocata o cantitate mare de informatie, informatie ce poate fi accesata de catre cel care se afla la examen. Nu va da niciodata de banuit, deoarece aceste ceasuri inteligente arata ca cele clasice, sunt usor de manevrat si foarte fiabile.

De departe, cel mai eficient si folosit sistem de copiat este reprezentat de casca de copiat. Aceasta poate avea dimensiuni foarte reduse, de cele mai multe ori nu este insotita de fire, astfel detectarea folosirii unei casti de copiat pare aproape imposibila. Aceste sisteme complexe de copiere pot avea si camera video care sa transmita in timp real informatiile din sala de examinare unei persoane, care poate dicta rezolvarea; casca de copiat reprezinta o metoda aleasa la examenele cele mai grele, unde celelalte metode de copiere nu dau rezultate. In ultima vreme, s-a dezvoltat o adevarata nisa in ceea ce priveste comercializarea castilor de copiat cu sau fara fir, casti de copiat care au o claritate deosebite si sunt imposibil de detectat.

Dar, pentru a contracara aceste metode de copiat prin casti, tot mai multe institutii folosesc diverse aparate de bruiaj, pentru ca aceste casti de copiere sa nu mai poata fi functionale. Astfel, daca vorbim de adminterea la barou, INM, rezidentiate, definitivate si diverse astfel de forme de examinare, aceasta metoda de copiere cu casca nu mai devine eficienta. Castile de copiat sunt metode noi de copiere, au patruns in tara noastra in ultimii 5 ani si sunt din ce in ce mai folosite.

Oricum, cea mai sigura si eficienta metoda pentru a trece de un examen o constituie invatatul, pe termen lung se va dovedi cea mai buna solutie aleasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *