Stampile Trodat

Ai auzit de numele Trodat? Daca nu, iti spunem noi chiar acum despre ce este vorba, este numele celui mai mare producator de stampile din cauciuc. Chiar daca are mai multe sedii in mai multe tari si peste 1000 de angajati, sediul oficial Trodat este in Austria. Pentru legalizarea deplina a oricarui act, atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana, este nevoie de o stampila. Cu toate ca multi aleg sa foloseasca doar semnatura, pentru o mai mare siguranta si deplina incredere, se foloseste in continuare stampila clasica, mai ales in cazul firmelor mari, ale caror documente sunt foarte importante.

Cu toate astea, persoanele juridice de drept public, sunt in continuare obligate sa foloseasca stampila, aceasta fiind pusa pe documente emise- in caz contrar vorbim de nulitatea lor, iar unele profesii cum sunt avocatii, notarii, medicii au anumite reglementari pentru ca dimensiunea si forma stampilei sa fie aceeasi.

Numeroase firme aleg sa cumpere stampile online, deoarece pretul este unul mai scazut, exista o gama variata de modele, livrarea este rapida, exista posibilitatea de a cumpara accesorii. Pe www.stampile-trodat.com ai cel mai bun pret de pe piata la stampilele Trodat, asistenta de specialitate gratuita si livrare in toata tara.b

Prima stampila ce a purtat numele Trodat a fost fabricata in anul 1947. Numele de Trodat vine de la Tro-Trolitul si Dat- prescurtarea de la DATA. Primele stampile fabricate de Trodat erau fabricate dintr-un material dur, plasticos, nu cauciucat cum sunt cele din ziua de azi. Seria Mobile 9411, 9412 si 9413 sunt considerate cele mai bune stampile din lume. Seriile 5200 sunt serii considerate profesionale.

Varietatea de produse exportate in China acopera actualmente cam toate domeniile, stampilele nu se abat de la aceasta regula. Numeroase sunt persoanele care ajung sa achizitioneze stampile de proasta calitate importate din China datorita unui pret mai mic si implicit atragator. Insa, in cele din urma ajung sa fie extrem de dezamagiti din cauza calitatii acestor stampile.

Stampile-Trodat.com le pune la dispozitie doritorilor o gama larga de stampile trodat 100% originale, la cele mai bune preturi, cu livrare gratuita in Bucuresti de la sediul firmei. De asemenea, producatorul se ocupa si cu livrarea la nivel national conditia fiind ca o comanda sa fie de minim 150 RON. In plus, beneficiati de garantie, posibilitatea de retur fiind gratuita in cazul in care exista o problema.

Pe langa faptul ca www.stampile-tordat.com se gasesc o multime de stampile puse la vanzare, tot aici veti gasi numeroase accesorii pentru tusiere, stampile, tus dar si stampile din lemn. Tampilele sunt esentiale pentru o societate comerciala, cele de calitate garantand o desfasurare mai lejera si mai efiicenta a activitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *