Un lapte minunat pentru bebelusi

Sunt foarte multe mamici care, desi fac toate eforturile posibile, nu reusesc sa alapteze bebelusii. Desi laptele matern este cel mai bun pentru un copil, mai ales pana la varsta de 6 luni sau 1 an, sunt cazuri cand, pur si simplu, nu exista alta solutie decat hranirea bebelusului cu lapte praf. Pentru a fi siguri ca cel mic are laptele cel mai bun, in primul rand avem nevoie de consultarea pediatrului si apoi trebuie sa ne asiguram de faptul ca bebelusul accepta formula administrata.

Atata timp cat copilul nu il va refuza, va lua in greutate normal, inseamna ca laptele pe care i-l dam este cel bun. Una din cele mai bune formule de lapte praf si, din ce in ce mai recomandate de medicii pediatrii din intreaga lume, este cel de la Topfer. La ora actuala, acesta se afla in Top 3 marci de lapte praf. Asta inseamna ca formula de lapte praf Topfer este extrem de consistenta, este un lapte foarte bine tolerat de sugari si contine foarte multe elemente hranitoare care asigura o buna dezvolatare a acestora.

Topfer pune la dispozitie formule de lapte incepand din prima zi de viata a sugarului. Este vorba despre Lapte praf Topfer Lactana Bio Pre si Lapte praf Topfer Lactana Bio Nr.1 Primul este ideal ca si lapte de completare. Daca cel mic nu se satura atunci cand este alaptat natural, pot fi administrate mese suplimentare cu biberonul cu Topfer Lactana Bio Pre. Este recomandat sugarilor sub 3 luni. A doua formula, Topfer Lactana Bio Nr.1, poate fi data ca masa unica sugarilor inca din prima zi, pana la varsta de 6 luni.

Dupa cele 6 luni, se poate continua cu Lapte praf Topfer Lactana Bio Nr.2, recomandat pana la 10 luni. Formula este mai bogata in anumite vitamine si elemente, deoarece acum si sistemul digestiv al celui mic este mai bine dezvoltat si poate sa digere cantitati mai mari.

Dupa 10 luni, se poate administra Lapte praf Topfer Lactana Bio Nr.3 care este o formula extrem de hranitoare.

Nu renuntati la administrarea de lapte praf nici dupa un an. Nu este recomandat sa ii administrati lapte de vaca, deoarece acesta este destul de sarac si cel mic nu isi va lua toti nutrientii de care are atata nevoie. De aceea, dupa varsta de 1 an ii puteti da Lapte praf Topfer Kinder Lactana Bio.

In Romania, cele mai bune preturi la laptele Topfer le veti gasi la Bebelusultau.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *