Vara iubirii voastre

Dragul meu, iti stiu amaraciunea. O iubesti in tacere, ti-ai da viata pentru ea, iar ea nici nu se uita la tine. Te-ai gandit ca poti sa-i starnesti curiozitatea si sa o faci fericita cu un aranjament floral cutie?

Instinctul de femeie ii va spune ca barbatul care ofera flori, are sufletul gingas si imparfumat ca ele.

Fa din vara iubirii tale un basm frumos, in care curierul o cauta in fiecare zi sa-i ofere flori de lux de la un expeditor de lux, care isi pastreaza anonimatul, pana la momentul potrivit!

Trimite-i cele mai frumoase flori insotite de dragostea ta si nu se poate sa nu topesti ghetarul intr-o zi! Poti sa incepi cu buchete flori de camp realizate din floarea- soarelui, musetel, solidago, margarete, lavanda si nigella.

Ii vei demonstra ca pentru tine va fi mereu o floare libera, o regina de pajiste si de camp, nu una de sera. Pe cat sunt de simple florile de camp, pe atat sunt de frumoase si iti taie respiratia prin prezenta lor!
Trimite-i o scoica plina cu flori, un cadou inspirit de vara scoica alba asemenea nisipului fin de la tarmul mediteraneean sa contrasteze placut cu orhideele mov si cu hortensiile senine ca apa marii si asemenea cerului.
Feerie de forme si culori ca in buchetele zanelor si printeselor.

Frumusetea in forma sa imperiala va veni in acelasi timp cu buchetul de margarete albe 15 margarete vor scoate capatele gingase din verdeata bicolora, pittosporum, iar panglica alb sidefata va demonstra inocenta iubirii din inima ta.

Nu este rusinos sa iubesti pe cineva incognito si e divin sa fii admiratorul anonim care-i trimite flori! Stii ai putea sa faci acelasi lucru cu femeile din viata ta pentru a-ti arata recunostinta: ce-ar fi sa trimiti trei buchete in acelasi timp: iubitei, sorei si mamei?

Dupa ce ai perseverat toata vara, catre toamna, cand incep nuntile, ii poti trimite o inima de flori cu un mesaj emotionant si o cutie in care sa ascunzi inelul.

Gestul acesta il poti face pentru ea si daca aveti o relatie de durata. Va fi superfericita sa primeasca o astfel de cerere atipica in casatorie Succes la trimis cele mai frumoase flori din lume si mult succes in dragoste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *