Ventilatorul potrivit baii tale poate fi achizitionat de la JulienExpert.ro

Baia este locul cel mai predispus la aparitia igrasiei si mucegaiului, acest lucru datorandu-se gradului de umiditate din aceasta incapere. Faptul ca baia este dotata cu un sistem de ventilatie prost dar si aburul excesiv care se produce in momentul in care te speli sunt doua dintre motivele pentru care gradul de umiditate este foarte ridicat in baie.

Pentru ca aceasta incapere sa fie curata, iar atmosfera din cadrul acesteia cat mai relaxante si placute este necesar ca gradul de umiditate sa fie diminuat. Cum este realizabil asa ceva? Prin achizitionarea unui ventilator baie de la Julien Expert. Acest magazin online comercializeaza atat ventilatoare pentru baie cat si accesorii pentru un sistem de ventilatie baie cat mai performant.

Pentru a putea spune ca baia ta este prevazuta cu un sistem de ventilatie performant este necesar ca gradul de umiditate din aceasta incapere sa fie in parametri optimi tot timpul. Avand in vedere ca Julien Expert ofera spre vanzare o gama variata de modele de ventilatoare pentru baie, achizitionarea unui astfel de echipament trebuie realizata tinand cont de urmatoarele aspecte:

  1. Puterea ventilatorului este cel mai important detaliu care trebuie avut in vedere. Pentru a stabili care este puterea pe care trebuie sa o aiba ventilatorul pentru ca acesta sa isi faca eficient treaba trebuie sa tii cont de dimensiunile baii in care doresti sa amplasezi ventilatorul. Cu cat dimensiunile sunt mai mari cu atat mai mult este necesar ca puterea ventilatorului sa fie mai mare.
  2. Pentru ca in functie de locul in care este amplasat ventilatorul pentru baie exista mai multe modele de ventilatoare pentru baie trebuie sa tii cont si de acest aspect inainte de a achizitiona un ventilator. Utilizatorii clasici de regula achizitioneaza ventilatoare axiale pentru baie deoarece acestea pot fi montate fie in geamul de aerisire a baii, asta in cazul in care exista un astfel de geam, fie in gura de aerisire a baii.
  3. O baie in care aerul este placut iar atmosfera relaxanta nu presupune doar mentinerea gradului de umiditate la parametri optimi ci presupune si eliminarea mirosurilor neplacute aceasta incapere. Pentru a se intampla acest lucru este necesar ca ventilatorul achizitionat sa fie prevazut cu sistem de inchidere etans astfel incat mirosurile neplacute din exterior sa nu poata intra in baie.
  4. Functiile tehnice cu care este prevazut ventilatorul pentru baie. Spre deosebire de acum 15-20 ani, ventilatorul pentru baie a progresat foarte mult, motiv pentru care in momentul de fata acesta poate fi prevazut cu senzor de umiditate, pornire automata, telecomanda, etc.
  5. Perioada de garantie cat mai mare. Pentru a fi cat mai sigur cu putiinta ca nu ai cheltuit banii de pomana in momentul in care ai achizitionat un ventilator pentru baie este necesar ca acesta sa fie insotit de un certificat de garantie cu o perioada de valabilitate cat mai mare. Julien Expert ofera o perioada de garantie de 5 ani la toate modelele de ventilatoare pentru baie achizitionate pentru uz casnic.

In concluzie, ventilatorul pentru baie este un dispozitiv care trebuie utilizat in cazul in care doresti ca baia ta sa arate impecabil iar starea de sanatate a celor care locuiesc in casa sa fie cat mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.