WeClean- cea mai buna platforma pentru servicii de curatenie

Un sediu de firma care sclipeste de curatenie atrage mai degraba clienti decat un spatiu in care se face curatenie mai rar si urmele de praf si murdarie sunt vizibile. Totodata, curatenia spatiului de lucru influenteaza si starea angajatilor, dar si a potentialilor clienti. Cand vine vorba despre activitatile specifice de curatenie pentru spatiul de birouri cea mai potrivita solutie pentru compania dumneavoastra o constituie apelarea la serviciile oferite de o firma specializata. In acest mod aveti garantia ca sediul companiei va arata impecabil si atmosfera va fi una curata si placuta.

Exista multe firme de curatenie profesionale pe piata de profil, insa diferentele intre acestea sunt date atat de tarife, cat si de echipamentele sau substantele pe care angajatii le folosesc. De aceea este foarte important sa va informati temeinic inainte de a opta pentru o companie specializata in curatenia de sedii de firme sau birouri.

Este ideal sa incheiati un contract cu o firma de curatenie care sa va ofere toate serviciile de care aveti nevoie, adica pe langa curatenia efectiva sa spele si covoare si mochete, sa asigure si dezinsectia, daca este cazul, etc. Dar gasirea unei astfel de firme este foarte dificila, insa aveti la dispozitie o solutie si mai buna: apelati la serviciile oferite de weclean.ro, care este de fapt o platforma ce curpinde peste 97 de firme specializate in servicii specifice de curatenie la domiciliu sau sedii de firme.

Misiunea dumneavoastra va fi astfel foarte mult usurata, tot ce va ramane de facut este sa accesati platforma weclean.ro si sa completati formularul pe care il aveti la dispozitie, in care trebuie sa specificati tipul de curatenie dorit, localitatea, programul pe care il preferati pentru curatenie, recurenta, numarul de camere si suprafata, etc.

Pentru a primi o oferta personalizata si cat mai corecta este indicat sa dati cat mai multe detalii despre spatiul in care doriti sa se faca operatiunile de curatare si eventual sa adaugati si cateva fotografii. Cererea dumenavoastra de oferta va fi trimisa in mod automat tuturor firmelor care corespunnd cerintelor dumneavoastra si veti primi mai multe oferte pentru servicii de curatenie, precum si tarifele aferente. Dumneavoastra va trebui doar sa alegeti oferta cea mai avantajoasa si sa stabiliti detaliile colaborarii. Toate aceste activitati le puteti face chiar din fata calculatorului, fara a fi nevoiti sa va deplasati. Simplu si rapid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *