Charlie St. Cloud (2010)

Charlie St. Cloud (2010) este o drama romantica extrem de buna cu Zac Efron si Amanda Crew in rolurile principale. De fapt, este una dintre cele mai bune drame pe care le-am vazut vreodata. Un film absolut superb! Nu am cuvinte sa va spun cat de mult mi-a placut. Pot doar sa remarc ca mi-a facut ziua mai buna. In caz ca nu l-ati vazut, cautati-l. Stiu sigur ca o sa-mi multumiti dupa ce il vedeti, asta daca nu ati facut-o deja.

Charlie St. Cloud este un tanar promitator care avea aproape totul: un frate mai mic pe care il iubea mai mult decat orice, o bursa la Standford si foarte multe perspective de viitor. Toate acestea se schimba insa, in momentul in care un accident de masina ii ia fratele si aproape il omoare si pe el. Bineinteles, totul se schimba pentru el din acel moment. Faptul ca a fost atat de aproape de moarte l-a schimbat intr-un fel si i-a dat puterea de a vedea mortii si, bineinteles, pe fratele sau fata de care trebuie sa-si tina promsiunea.

Pentru asta a renuntat la orice viitor stralucitor pe care ar fi putut sa-l aiba si s-a angajat ca ingrijitor la cimitirul din oras. Dar lucrurile nu vor ramane asa pentru ca, in momentul in care Tess intra in viata lui, Charlie va trebui sa aleaga intre fratele lui si dragoste… Evident, nu o sa va dau toate detaliile. Urmariti filmul si aveti incredere in mine. Merita!

One Response to “Charlie St. Cloud (2010)”
  1. dana July 17, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.