Gone with the Wind (1939)

Avand in vedere ca cei de la Hollywood si-au revenit si lanseaza numai mizerii in ultima perioada (nimic nou sub soare, stiu!), m-am gandit ca ar fi cazul sa caut un film de pe vremea cand americanii chiar stiau cum sa faca o productie buna. Da, pe scurt, cred ca o sa incep iar sa caut filme clasice care merita atentia voastra.

Astazi am o recomandare pentru cei care iubesc povestile de dragoste, fie ele cu un final fericit sau nu, o drama romantica incredibila pe care sper ca ati vazut-o cel putin o data in viata.

Numele filmui: Gone with the Wind (1939) – Pe Aripile Vantului (1939), opt premii Oscar, o distributie incredibila (Clark Gable, Vivien Leigh, Thomas Mitchell, Hattie McDaniel), o adaptare perfecta din toate punctele de vedere (Margaret Mitchell – Gone With The Wind/Pe Aripile Vantului), o minune cinematografica.

Povestea? Nu am de gand sa spun nimic despre ea. Daca vreti sa va bucurati cu adevarat de aceasta poveste, atunci va recomand sa cititi cartea lui Margaret Mitchell. Abia dupa aceea aveti voie sa vedeti filmul. O sa intelegeti la ce ma refer dupa ce faceti cum v-am spus. Enjoy!

Nu cred ca o sa am ocazia sa vad un film din prezent mai bun ca Gone With the Wind, dar cine stie, viata este plina de surprize. Nu m-ar deranja sa ma surprinda din nou. Ba chiar m-as bucura enorm, avand in vedere ca iubesc filmele la nebunie.

One Response to “Gone with the Wind (1939)”
  1. Alex March 5, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.