Perfect Sense (2011)

Se dau urmatoarele ingrediente: o boala aparent incurabila care ameninta extinctia rasei umane, un bucatar/maestru al seductiei care schimba femeile ca pe sosete si o laboranta care incearca sa descopera un tratament pentru epidemia respectiva, genul de femeie care nu a crezut niciodata in iubire. Nu prea pare scenariul perfect pentru o poveste de dragoste, nu-i asa? O boala care te face sa iti pierzi simturile ar trebui sa faca iubirea imposibila… sau cel putin asa ar fi logic. Gandul mortii ar trebui sa te faca sa iti preocupi mintea cu alte lucruri.

Numai ca, vedeti voi, dragostea apare exact atunci cand nu te astepti, fix in momentul in care ai mai mare nevoie de ea. Dragostea sfideaza stiinta, logica si regulile. “Love conquers all/Omnia vincit amor”.

Dar este dragostea capabila sa reziste intr-un scenariu apocaliptic? Poti sa iubesti cand vezi ca lumea se naruie in fata ochilor tai? Poate o poveste de dragoste sa invinga intr-un astfel de scenariu? Ramane sa aflati singuri…

Tot ce pot sa va mai spun este ca Perfect Sense (2011) este genul de drama romantica pe care ar trebui sa o vedeti. Nu cred ca o sa va mai intalniti cu un astfel de film prea curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.