Random Hearts (1999)

Ce faci cand afli ca toata casnicia ta a fost o mare minciuna? Cum reactionezi in momentul in care afli ca sotul tau/sotia ta te insela? Cum suporti toate aceste informatii pe care le descoperi din intamplare, datorita prabusirii unui avion in care jumatatea ta nu avea ce cauta? Pe scurt, cam aceasta este povestea filmului Random Hearts (1999), drama lui Dutch Van Den Broeck (Harrison Ford) si Kay Chandler (Kristin Scott Thomas), doi oameni care afla, dupa o tragedie, faptul ca persoanele pe care le iubeau cel mai mult de pe aceasta planeta aveau o aventura.

Dutch Van Den Broeck, fiind politist de meserie, se decide sa afle raspunsul la toate intrebarile de mai sus. Pentru a reusi asta, el apeleaza la Kay Chandler, o candidata la Congresul american, sotia barbatului cu care doamna Van Den Broeck avea o aventura. Cum vor reactiona cei doi in momentul in care vor afla toate detaliile aventurii persoanelor pe care le iubeau? Cum le va afecta aceasta tragedie viata? Vor reusi ei sa treaca peste o minciuna care le va schimba pentru totdeauna perceptia despre dragoste? Cum poti continua stiind ca o mare parte din viata ta a fost o iluzie? Ramane sa aflati singuri…

P.S Nu bagati in seama nota filmului de pe imdb.com. Cred ca aceasta drama romantica merita o nota mult mai mare.
P.P.S Random Hearts (1999) este inspirat din cartea cu acelasi nume scrisa de Warren Adle. Dupa cum puteti banui, cartea este mult mai buna decat filmul. Cei care au putin timp la dispozitie si au o pasiune pentru citit ar trebui sa incerce aceasta carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *