Return to Eden (1983)

Intotdeauna am crezut in dreptate si in karma. Nu cred ca poti sa pleci de pe lumea aceasta fara sa raspunzi pentru faptele tale. Da, poate ca putini se gandesc la asta in momentul in care fac ceva rau, dar tineti minte, culegeti ceea ce semanati. Tocmai de aceea cred ca am dezvoltat o mare pasiune pentru filmele cu si despre razbunare. Un astfel de film este si Return to Eden (1983), drama unei femei care aproape a fost omorata de cel pe care il iubea mai mult decat viata insasi.

Imaginati-va cum ar fi ca persoana pe care o iubiti cel mai mult de pe aceasta lume sa vrea/incerce sa va omoare pentru banii pe care ii aveti. Imaginati-va cum ar fi sa fiti tradati de cea mai buna prietena a voastra. Sau ca aceste doua persoane sa va arunce intr-o apa plina de crocodili…

Da, cam aceasta este povestea filmului Return to Eden (1983). Mostenitoarea unui imperiu, Stephanie Harper, se casatoreste din dragoste cu un fost jucator de tenis, Greg Marsden, crezand ca a intalnit in sfirsit iubirea adevarata. Din pacate pentru ea, Greg si prietena ei cea mai buna au alte planuri. Fiind plecati in vacanta intr-o zona izolata din Australia, cei doi o arunca din barca intr-o apa plini de crocodili si o lasa sa moara. El face asta pentru a ramane cu averea lui Stephanie, prietena ei cea mai buna face asta pentru a ramane cu el.

Numai ca soarta are planuri pentru cei doi criminali. Desfigurata, dar inca in viata, Stepahnie este salvata de un batran si ajutata de un doctor care ii reface fata dupa mai multe operatii. De aici, evident, incepe si partea mea preferata… razbunarea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *