The Best Offer (2013)

Trebuie neaparat sa vedeti acest film. Vorbesc serios. De mult timp nu am mai vazut o productie care sa impresioneze intr-o asemenea maniera. Se vede ca nu este facut de americani… In alta ordine de idei, cei mai incantati de The Best Offer vor fi iubitorii genului “drame romantice0″. Un film despre arta si dragoste, o capodopera pe care nu aveti voie sa o ratati. Va recomand sa vedeti acest film la cinematograf. Merita efortul.

Virgil Oldman este un colectionar de tablouri de arta si proprietarul unei case celebre de licitatii, un orfan care a avut ocazia sa invete meseria de mic si care a profitat la maxim de ea. Astfel, dupa o viata de munca, Vrigil ajunge sa duca o viata de lux dar fara sa fi avut vreodata sentimente de dragoste pentru o femeie. Asta pana intr-o zi cand primeste un telefon de la Claire, o tanara mostenitoare a unei familii bogate care doreste sa faca o evaluare a obiectelor de arta pe care aceasta le detine.

Virgil este de acord, in cele din urma, sa evalueze faimoasa colectie si desi nu se astepta va avea de-a face cu doua mistere: agorafobia lui Claire si piesele vechi pe care le gaseste in casa care, impreuna, formeaza un android din secolul XVIII extrem de valoros.

Evident, ambele mistere il atrag, poate cel al lui Claire putin prea mult, atat de mult incat se indragosteste pentru prima data in viata lui. Bineinteles, lucrurile nu sunt niciodata simple…

2 Responses to “The Best Offer (2013)”
  1. alina July 28, 2013
  2. Rica September 7, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *